Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku

mika59 Kuchařka: mika59

Doba přípravy: 40 minut 3 - 4 porce Mleté maso 10 názorů

Suroviny

500 g mletého vepřového masa
1 vejce
1 starší rohlík
2-3 lžíce hladké mouky
100 ml mléka
petrželka
1 Hermelín
lžička hořčice
sůl
pepř
Těstíčko:
200 ml piva
2 vejce
mouka hladká
špetka soli
špetka cukru
pepř
lžíce oleje
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve nakrájíme rohlík a zalijeme mlékem.

  2. Necháme nasáknout a smícháme s masem, sýrem nakrájeným na kostičky a všemi přísadami.

  3. Tvoříme ploché řízky a necháme vychladit. Bude se s tím lépe pracovat.

  4. Těstíčko dobře umícháme a maso v něm namáčíme.

  5. Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlaté barvy.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 156 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku

Tématické fráze: mletý řízek s hermelínem mletý řízek v těstíčku mleté maso s hermelínem holandský řízek s hermelínem mlete hermelínové rizky holandské řízky s hermelínem holandsky rizek v pivním těstíčku mleté vepřové maso kuřecí řizky v pivnim těstičku se syrem celerový řízek videorecept jak udelat mlete rizky rizek s hermelinem mlete moso mleté maso v pivním těstíčku řízek v pivním v těstíčku mletý řízek kuřecí mleté maso s hermelinem sekany řízek s hermelinem řízek hermelín recept hermelín v těstíčku hermelín v maso v těstíčku