Grilovaná kuřecí křídla a stehenní plátky v pikantní "uzené"marinádě

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

1500 g kuřecích křídel
4 větší stehenní řízky
olivový olej
hrubá mořská sůl
Madagasco red Peper Sauce
uzená paprika
sójová omáčka
ústřicová omáčka
sezamová semínka
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Křídla a kuřecí plátky kuchyňsky upravíme. Připravíme marinádu smícháním oleje, hrubé soli, Madagasco red Peper sauce omáčky, oleje, sójové a ústřičné omáčky. Vsypeme čerstvou uzenou papriku a vše dobře promícháme.

  2. Kuřecí maso (křídla a plátky) naložíme do marinády a necháme přes noc v lednici. Část marinády necháme stranou. Druhý den přendáme kuřecí maso na grilovací tácky. Grilujeme v rozehřáté troubě na programu „gril“ dozlatova a potíráme zbylou marinádou.

  3. Ke konci grilování posypeme maso sezamovými semínky a ještě krátce grilujeme. Podáváme s bramborovými tolárky z nových brambor.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaná kuřecí křídla a stehenní plátky v pikantní "uzené"marinádě

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo