Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 924 kJ / 2 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,86 g |
Tuky | 136,54 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 116,20 g |
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji, zaprášíme hl. moukou, potom přidáme rajčatový protlak, zamícháme a zalijeme vývarem nebo vodou, dochutíme omáčku solí, pepřem a cukrem..
Do omáčky vložíme plněné papriky a mírně vaříme odkryté cca 1 h. Krok 3: Pokud chybí papriky, vytvarujeme ze směsi kuličky, které obalíme v hl. mouce a vložíme
k paprikám.
Zveřejněno 20. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BlXn
Moje poznámka
Nadívané papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BlXn
Nejnovější recepty
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 2 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ciabatta
vobornik.radek před 14 minutami
Koprová omáčka
pavelale před 1 hodinou
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 3 hodinami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 3 hodinami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 3 hodinami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 4 hodinami
Jarní cibulková
Fitulka před 5 hodinami
Vaňkova česnečka
Fitulka před 5 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 7 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
maso mleté,
cibule,
olej,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř,
cukr,
majoránka
Komentáře (3)
Papriky mám , mleté taky , bude v pondělí oběd, naši nemají rádi rýži v náplni .
A ještě pochvala za název