Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 480 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,47 g |
Tuky | 14,54 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 90,59 g |
Postup přípravy
Zasypeme múkou, krátko orestujeme a zalejeme vodou. Rozvaríme. Krok 2: Pridáme narezané paradajky, osolíme a povaríme 10 minút. Potom rozmixujeme. Krok 3: Vložíme uvarenú ryžu a na kolieska narezané olivy a dolejeme horúcou vodou na potrebnú hustotu. Necháme ešte 10 minút povariť. Krok 4: Polievku odstavíme a vmiešame do nej rozšľahané žĺtky.
Nakoniec vmiešame nasekané lístky šalvie a dochutíme citrónovou šťavou. Krok 5: Na tanieri ozdobíme kolieskom pomaranča.
Zveřejněno 31. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka z Korfu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKNx
Moje poznámka
Rajčatová polévka z Korfu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKNx
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 2 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 2 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka tvarohová
eskymak před 41 minutami
Maki sushi
tipek136 před 2 hodinami
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 10 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 12 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 14 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 14 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 15 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 15 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 16 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule,
mouka hladká,
olej,
žloutek,
rýže,
olivy zelené,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (4)