Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 653 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,85 g |
Tuky | 39,64 g |
Vláknina | 2,72 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,42 g |
Sacharidy | 102,89 g |
Postup přípravy
Odstát zakrytou směs na teplém místě 1 hodinu. Krok 4: Lze přimíchat rozpuštěný šmolc na konci kynutí. Krok 5: Na středním plamenu rozehřátou pánev průměru 24 cm vymazat lžičkou šmolcu. Vlít rozmíchanou směs na pánev a zakrýt pokličkou (talířem). Krok 6: Smažit 5 minut na středním plamenu. Dále 15-20 minut smažit na mírném plamenu. 3-4 vyklepat vodu z pokličky. Zkusit špejlí, nebo párátkem. Dobře upečený vdolek je žlutý na horní i na spodní straně.
Zveřejněno 10. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kukuřičný vdolek kynutý (yeast cornbread), základní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwK3
Moje poznámka
Kukuřičný vdolek kynutý (yeast cornbread), základní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwK3
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 13 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 7 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 10 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 11 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 11 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 11 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 11 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 12 hodinami
Suroviny:
mouka kukuřičná,
voda,
vejce,
cukr,
kvasnice,
sůl,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.