Květák z remosky
Příprava potravin v remosce je energeticky úsporná a v podstatě s minimem vynaložené práce. Květák nemusíte předem vařit, ani poté smažit na velké vrstvě oleje. Než bude hotov, můžete připravit brambory a oběd je hotový.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Syrový květák rozdělíme na části, omyjeme a osolíme. Poté obalíme klasick v trojobalu.
Krok 2: Do remosky dáme na dno trochu oleje. Vyskládáme květák.
Krok 3: Po 30 minutách květák otočíme na druhou stranu a dalších 30 minut pečeme.
Zveřejněno 22. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z60O5
Moje poznámka
Květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z60O5
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 19 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 5 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 7 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 8 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 10 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 11 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 11 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 12 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 12 hodinami
Suroviny:
květák,
mouka hladká,
strouhanka,
vejce,
olej,
sůl
Komentáře (1)