Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená kedlubna - nízkosacharidová strava pro diabetiky

Dušená kedlubna je lehké, chutné a výživné jídlo ideální pro nízkosacharidovou stravu. Díky nízkému obsahu cukrů a vysokému podílu vlákniny je skvělou volbou pro diabetiky i všechny, kdo hledají zdravou alternativu ke klasickým přílohám.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na rozehřátou pánev dáme nakrájenou cibuli se slaninou a orestujeme. Krok 2: Přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu, máslo, opepříme a osolíme. Restujeme doměkka. Krok 3: Přendáme na talíř a do pánve vyklepne 2 vejce a osolíme je. Krok 4: Hotové přendáme na talíř a podáváme se zeleninovým salátem.

TIP: Kedlubny - nejlepší recepty

Zveřejněno 12. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená kedlubna - nízkosacharidová strava pro diabetiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNrm6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená kedlubna - nízkosacharidová strava pro diabetiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNrm6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
cibule, slanina anglická, kedlubna, máslo, vejce, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu