Makronky
Tradiční francouzskou cukrovinkou, která vás zaujme už jen svým barevným vzhledem, jsou makronky. V ústech se jemné makronky z mandlového těsta lehce rozpustí a vaše chuťové pohárky si vychutnají lahodný krém.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkXR2
Moje poznámka
Makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkXR2
Nejnovější recepty
Smaženice z lišek
Přidáno před 22 minutami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 3 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
Pleslova před 9 minutami
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 57 minutami
Kefírový langoš
PetrZappa před 1 hodinou
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 2 hodinami
Italské těsto na pizzu 1
Krista56 před 4 hodinami
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 5 hodinami
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 14 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 15 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 16 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 16 hodinami
Suroviny:
mouka mandlová,
cukr moučkový,
kakao holandské,
bílek,
sůl,
cukr krupice,
máslo,
cukr moučkový,
ořechy pistácie
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.