Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí uzené v kyselém zelí dušené

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

13. 8. 2012 16:59

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 384 kJ / 2 721 kcal
Bílkoviny60,76 g
Tuky183,76 g
Vláknina56,66 g
Cholesterol 753 mg
Sodík 9,23 g
Sůl22,97 g
Sacharidy189,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto připravená je velice chutná i vepřová krkovice, nakrájená na plátky, jen doba dušení není 20, ale 35-40minut, podle toho, jak jsou plátky silné(uzený vývar odpadá:-) )

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 3. 2017 13:03

Prpcek: Není potřeba se omlouvat;-)Vždyť i mě se někdy stane,že se mi léty vařené jídlo úplně nepodaří:-8Moc mě těší,že se knedlíky na druhý pokus povedly a chutnaly:yes:Děkuji:-K

Prpcek

27. 3. 2017 09:44

Dobrý den. Děkuji za rady a „sypu si popel na hlavu“. Mrzí mě, že jsem dal palec dolů bramborovo-mrkvovému knedlíku, který se mi rozvařil. Tímto se Drahušce omlouvám. Knedlík jsem vařil znovu, pouze jsem přidal trochu škrobu a hlavně jsem použil jiné (žluté) brambory (minule to byly brambory s červenou slupkou). Knedlík se mi povedl a chutnal. :yes: :yes: :yes: :-K

magdalenka magdalenka

6. 2. 2017 19:20

Zemiakové cesto treba robiť rýchlo a zemiaky musia byť úplne studené, inak cesto redne...

casino casino

6. 2. 2017 19:07

Prpcek:
Produkt se dá zmršit lecčím - velikostí mrkve, brambor, vajec (v mém případě to občas bývá vlastní nedostatečností;-) ale můžete vzít cyankáli na to, že tady to není tím, že "...mouka saje víc,nebo míň tekutiny..."

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 2. 2017 16:21

Prpcek: To mě velice mrzí,že byl s knedlíkem problém.:-(Ale nepříjde mi,že by na hustotu těsta měla vliv čtvrtka sáčku prášku do pečiva. Spíš byla nějaké horší odrůda brambor.Nebo se mi také občas stane,že mouka saje víc,nebo míň tekutiny(jak u různých knedlíků,tak i při výrobě pečiva).:-)
Nic méně,děkuji za vyzkoušení i komentář:-8:-K

Prpcek

4. 2. 2017 13:46

Uvařeno. Maso se zelím :yes: , ale knedlík stjně jako Cleonka :no: . Mouky jsem dal více. Že by to bylo práškem do pečiva???

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 2. 2015 19:02

Zdenka1:Zdeničko,jsem ráda,že jsi čerpala inspiraci z tohoto receptu a že sis jídlo připravila podle svého gusta;-)Děkuji za pochvalu,komentář i hodnocení:-*:-K

Zdenka1

14. 2. 2015 19:23

Aničko, vyřizuji poděkování celé rodiny za skvělý receptík. Moc jsme si pochutnali:-p:yes:. Trochu jsem si recept upravila podle svého, ale inspiraci jsem čerpala zde, tak plusové body patří Tobě:-K +39

Cleonka Cleonka

25. 11. 2012 21:20

No, přidala jsem tam postupně poměrně dost mouky navíc, ale nevěděla jsem ani jak to těsto má vlastně vypadat a nezdálo se mi že by se to zlepšovalo...spíše mi to připadalo čím dál horší, takže jsem to nakonec zkusila uvařit tak jak to bylo a nevyšlo to :-D Možná se někdy zkusím přiučit u babičky :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 11. 2012 15:41

Cleonka:Děkuji moc za pochvalu a vyzkoušení:-KJen mě mrzí,že to s knedlíkem dopadlo nevalně;-(Ale záleží také na odrůdě brambor.Někdy si vezmou méně a někdy zase více mouky.Toto množství je pouze orientační:-)Protože je to receptík pro začátečníky,tak to v surovinách pro orientaci opravím;-)Jsem ráda,že jsi se svěřila,děkuji Ti:-K

Cleonka Cleonka

20. 11. 2012 19:28

Polévka byla vynikající, zelíčko s uzeným taktéž, ale knedlík jsem teda vyhodila :-( To co se mi uvařilo rozhodně nemělo konzistenci jako bramborový knedlík, spíš to bylo jako nějaká hustší pěna, která držela tvar jen dokud jsem se jí lehce nedotkla vidličkou... holt knedlíky asi budu nadále kupovat :-( Jinak :yes: za výborné jídlo ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 9. 2012 12:25

Snipa::-))Jéé,Jaroslávku to jsem ráda,že jsi tohleto vyzkoušel;-)Děkuji Ti:-KVeškeré recepty zde uvedené,jsou jen jako"návod"jak na to:-)a každý kuchař/kuchařinka si je pak dle svého dále upravuje:yes:;-)

Snipa Snipa

3. 9. 2012 12:18

Děkuji za výborný receptík. Už je navařeno a je to výborné. Dovolil jsem si malou ůpravu a do zeli jsem přidal polévkovou lžíci škrobu rozmíchaného ve vodě. Zdá se mi že má zelí pak takovou lepší konzistenci.

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 8. 2012 21:17

buryna:Za vyzkoušení moc děkuji:-K:-KVývar nutný není,maso a zelí do sebe pustí ty své"chutě";-)Záleží na každém,jak si receptík upraví:-)a já jsem ráda,že jste si pochutnali:-K:yes:

buryna

27. 8. 2012 12:22

Dneska jsme měli k obědu. Je to opravdu mňamka :yes::-p já jsem vynechala vývar z kostky, podlila jen vodou a myslím, že na škodu to určitě nebylo. bylo to moc dobré. určitě zařadím mezi stálice :yes::-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kysele zeli kysele zeli recept uzené kuře na zelí uzená kuřecí stehna na zelí uzená stehna na zelí kyselé zelí recepty uzená kuřecí stehna se zelím recept kyselé zelí dušená kuřecí stehna kyselý zelí jak se vaří kyselé zelí uzene kureci stehna na zeli uzené na zelí kuřecí maso na kyselém zelí dušene kisele zeli uzené kuřecí stehno na zelí kureci stehna na kyselem zeli kuřecí maso na zelí kisele zeli uzený knedlík zelí

Suroviny: stehno kuřecí uzené, špek, zelí kysané, cibule, česnek, jablko, kmín celý, vývar, kosti kuřecí, kůže kuřecí, cibule, česnek, mrkev, bobkový list, pepř, libeček, voda, sůl, pepř mletý, vejce, pažitka, mrkev, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, sůl, cibule, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí uzené v kyselém zelí dušené

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yr1O