Pórkový krém
Jemná pórková polévka je ideálním lehkým obědem. Připravit ji můžete i ve všední dny, kdy nemáte času nazbyt, ale přesto si chcete vychutnat dobré domácí jídlo. Pórkovou polévku před podáváním zdobíme jarní cibulkou a svěžím sýrem žervé.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6pY5
Moje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6pY5
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 5 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 39 minutami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 2 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 3 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 3 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 4 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 7 hodinami
Suroviny:
pórek,
brambory,
olej,
kůra citronová,
cibulka jarní,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
sýr žervé
Komentáře (3)