Rychlý přírodní vepřový řízek
Připravit přírodní řízek není složité, ba naopak to zvládne i začátečník. Zvenku opečené do zlatova, uvnitř šťavnaté, přesně takové maso chcete. K dokonalosti už chybí jen šťáva a příloha. Nejčastěji se volí brambory nebo těstoviny.
Suroviny pro 4
4
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejraději ke kotletám dělám bramborovou kaši a zeleninový salát, sladký kompot, prostě cokoli.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2021 17:17
Dělám na másle.
18. 6. 2017 17:50
Bob: jasnačka,sádlo je nejlepší.
15. 11. 2016 14:33
Iva: zrovna jsem tuto dobrotu poobědvala, ale s těstovinami
20. 8. 2016 20:47
Ještě žampióny a nemá to chybu
10. 8. 2016 21:30
Dělám podobně- jen po osmahnutí masa přidávám cibulku na jemno.Pak tu vodu nebo vývar a dusím do měkka s bobkovým listem (pak vyndám) a troškou worchesterové omáčky. Je to výborné s rýží nebo brkaší
28. 7. 2016 21:21
5. 3. 2016 11:50
hledal jsem recept na rizek na prirodno a z tohodle mi neni jasne, jak udelam tu stavu ... to jako prileju do te panve s těma řízkama tu vodu a ještě tu mouku s vodou ? je to popisovane pro nekoho kdo už vaří, ale kdo nevaří, tak je to nepoužitelné ... děkuji ....
28. 3. 2015 12:53
Dělám zásadně na SÁDLE! Je to lepší!
1. 5. 2014 22:04
velice dobré je po osmažení přilít deci bílého vína,zalít vývarem,šťáva má lahodnější chuť.
6. 2. 2014 19:08
super jednoduchý a chutný recept, já jen přidala do omáčky nadrobno nakrájené sušené houby a bylo to skvělý
12. 12. 2011 21:35
Dana61: dobrej je i křen
2. 11. 2011 21:45
Včera jsem vyzkoušela na dnes do práce - po osmažení jsem ale zalila vodou, my musíme mít hodně šťávy, šupla do trouby, dala jen asi na 130st. odskočila k zubaři, ten se protáhl, takže to bylo v troubě asi 1,5 hod., ale byla to neskutečná dobrota. Masíčko měkounké a šťáva tak akorát zahuštěná.
Super recept, dělala jsem k tomu těstoviny a ještě dnes mí kluci hledali, jestli něco nezbylo v lednici
Díky, vidím, že bod už proběhl někdy dříve, škoda, tak aspoň další pomyslný
23. 9. 2011 11:07
Jani - tuto klasiku nikdy neodmítáme, a je to opravdu dobrota někdy dávám na kotletku i volské oko
21. 9. 2011 22:27
Dělám skoro stejně. Používám čerstvě a hrubě drcený barevný pepř, maso prudce osmahnu po obou stranách, vyjmu, do výpeku přidám mouku, tu chvíli osmahnu jako jíšku, přidám vodu a za stálého míchání nechám zavařit a pak dám zpět maso. Na 4 porce používám zhruba 15 - 20 g mouky, záleží na tom, kolik potřebujeme šťávy. Tady moc šťávy nedělám. Je to opravdu rychlá příprava chutného masa. Přidávám fota a samozřejmě bodík
cathleen: U nás to bylo zrovna tak
17. 9. 2011 13:00
Dnes jsem udělala k obědu a přesně, jak jsem předpokládala - můj taťulda si moc pochutnalPrý to nemá chybu. Bodík + fotky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Italský venkovský kotlík těstovin s fazolemi
Přidáno před 9 hodinami

Holandský řízek pečený s bramborami
Přidáno před 13 hodinami

Hraběnčiny brambory
Přidáno před 17 hodinami

Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
Přidáno 29. 6. 2022 18:06

Domácí vegan ledňáky bez lepku, mléka, vajec a sóji
Přidáno 29. 6. 2022 13:58

Domácí rýžová smetana
Přidáno 29. 6. 2022 13:37
Právě bylo uvařeno:

Rychlá marináda na kuře
uvařil/a mazlak
před 12 hodinami

Jednoduchá mramorová bábovka
uvařil/a Aelin
před 14 hodinami


Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
uvařil/a siana
před 14 hodinami

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
uvařil/a Wanilor
před 15 hodinami

Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
uvařil/a 41744
před 17 hodinami

Moravský vrabec podle Receptur teplých pokrmů (tzv. normy)
uvařil/a MarieKris
před 18 hodinami

Snadný štrúdl
uvařil/a Lenka Cech
před 18 hodinami

Falešný španělský ptáček
uvařil/a Alenapalanova
před 19 hodinami

Krůtí miniřízečky v kari těstíčku
uvařil/a Hanes
29. 6. 2022 21:39
Další recepty
Tématické fráze: přírodní řízek z vepřové kotlety prirodni rizek přírodní vepřový řízek přírodní řízky i se šťávou přírodní řízek se šťávou přírodní řízky přírodní řízek na štávě recept přírodní řízek z kotlety vepřový přírodní řízek prirodni veprovy platek přírodní vepřové řízky přírodní vepřový řízek recept prirodni vepřové kotlety přírodní vepřový kotlet přírodní řízek recept vepřový přírodní řízek recept přírodní řízky v troube přírodní vepřové řízky recept vepřové přírodní řízky vepřové kotlety přírodní
Suroviny: kotleta vepřová, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej
Rychlý přírodní vepřový řízek
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Vmo
20 názorů