Smažené kousky patizonu
Patizony vypadají jako z jiné planety, mají nezvyklý tvar a i z toho důvodu možná nepatří mezi nejčastější suroviny v naší kuchyni. Ale nenechte se zmýlit, jeho chuť je lahodná a řízečky z něj potěší i milovníka tradičních masových řízků.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené kousky patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rG2J
Moje poznámka
Smažené kousky patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rG2J
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 6 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 11 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 4 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 6 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 6 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 7 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 8 hodinami
Suroviny:
patizon,
omáčka sojová,
koření grilovací,
vejce,
sůl,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.