Guláš z patizonů
Suroviny
Porce: asi 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 076 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,11 g |
Tuky | 42,27 g |
Vláknina | 26,76 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 61,08 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2019 18:41
MamlajdaD: Anička, kedysi padla 1. tekvica na plnenú tekvicu a patizón tiež. Teraz sa mi to neoplatí, jedla by som to týždeň. Guláš je iná záležitosť.
Dnes som bola na 12 km vychádzke do okolia Košíc a tak ráno som varila. 

Aj tento guláš, aj rendlík s fazuľkou. Ten som už zdlabala, guláš ostal na zajtra. 










27. 7. 2019 18:34
tejaja (moderátorka): Terezko, no jen zírám, 
tys to uvařila a nafotila! A máš to opravdu parádní (jako všechno
),
i hezky barevné, až se mi sbíhají sliny.
Kdo umí, ten umí!
Zahrádku už nemám skoro deset let a jen pomalu si zvykám, že musím některé věci kupovat (např. nakládané okurky - těch jsem dělala okolo osmdesáti sklenic pro celou rodinu a když jsem si poprvé byla koupit okurky v obchodě, byla jsem jako podebraná, byl to hodně divný pocit), no a patizon si taky neutrhnu a ani nekoupím. Pořád si nemohu zvyknout.
Tak proto ta zmínka o cuketě, pro mně jediné řešení. A teď ještě mých stotisíc (a ještě víc) díků za vyzkoušení receptu

a za ty parádní fotky
Opravdu děkuji mnohokrát, ba stotisíckrát!


Děkuji, zdravím a měj se moc hezky






















27. 7. 2019 17:53
Recept mi pripomenul, že je sezóna.
Robievam tento guláš z patizónov alebo tekvíc už niekoľko desiatok rokov, recept bol kedysi vo Vlaste ale Květoch, už si nepamätám. Ale nie je to podstatné. Je to výborné jedlo, akurát ja nedávam párok, len klobásu. Tentokrát som pridala kvôli receptu aj párok. https://www.toprecepty.cz/recept/5820-tykvovy-gula...
Pri všetkej úcte k autorke, použiť cuketu nedoporučujem. Pred rokmi som to skúšala, ale nie je to ono. Cuketa (aj malá) má veľký obsah vody, aj pri krátkom dusení kocky zmäknú, nie je to ono. Ale z tekvice alebo patizónu je to super jedlo.

Pri všetkej úcte k autorke, použiť cuketu nedoporučujem. Pred rokmi som to skúšala, ale nie je to ono. Cuketa (aj malá) má veľký obsah vody, aj pri krátkom dusení kocky zmäknú, nie je to ono. Ale z tekvice alebo patizónu je to super jedlo.

Moje poznámka
Nejnovější recepty Více

České buchty s povidly
Přidáno před 18 hodinami

Indická luštěninová omáčka Dhal
Přidáno 22. 9. 2023 13:20

Nepečený dezert - jogurt s malinami v čokoládě
Přidáno 22. 9. 2023 09:36

Králík na víně se smetanou a játry
Přidáno 21. 9. 2023 18:27

Závin z cuketového těsta
Přidáno 21. 9. 2023 13:24

Pomazánka z cizrny a mrkve
Přidáno 21. 9. 2023 12:58
Právě bylo uvařeno:

Obrácené řízky
uvařil/a lucas77
před 2 minutami

Italský kvásek Lievito Madre neboli LM kvásek
uvařil/a Lisa444
před 20 minutami

Tvarohová bábovka
uvařil/a EvaCh
před 39 minutami

Zázvorky podle mojí babičky
uvařil/a MrForgoTTen
před 50 minutami

Halušky, noky jako příloha
uvařil/a Lendoulinecek
před 1 hodinou

Jogurtový koláč
uvařil/a Christine
před 2 hodinami

Vegetariánská svíčková
uvařil/a Jitkamark
před 2 hodinami

Salát z pečených rajčat a cuket
uvařil/a ne.ver
před 2 hodinami

Ledový salát s vajíčky
uvařil/a ne.ver
před 2 hodinami

Kuřecí maso s dýní hokkaido
uvařil/a ne.ver
před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: guláš z patizonu patizon recept patizon recepty patizony recepty recepty z patizonu patizon guláš guláš s patizonu recept na patizon gulas z patizon recepty patizon gulas s patizonem guláš z patyzonu patizony po cuketach na zahradce recepty z patizony guláš z patisonů patizon výborný top recepty recepty patizony zeleninový guláš s patizony patizon ve vlastní šťávě
Suroviny: olej, slanina, cibule, česnek, patizon, paprika, koření, sůl, paprika, rajče, klobása, párky, jíška
Guláš z patizonů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xgqP
3 názory