Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dali byste si dokřupava opečené brambory, které jsou výbornou přílohou, perfektní chuťovkou na mlsání k televizi i pohoštěním pro návštěvy? Vyzkoušejte náš videonávod, kde se dozvíte, jak připravit ty nejfamóznější brambory, co jste kdy jedli.

Možná vás to překvapí, ale brambory nejsou jen perfektní variabilní přílohou, ale také skvělým mlsáním, nebo samostatným lehkým jídlem. Stačí přidat oblíbené koření, zvolit správný způsob přípravy a geniální jídlo máte rázem na stole. Zkuste například nádherně křupavé brambůrky podle našeho návodu. 

Jak připravit křupavé pečené brambory? 

Křupavé pečené brambory připravíte během chvilky. 

  1. Připravte si menší brambory, uvařte je ve slupce a naskládejte na plech
  2. Pomocí dna sklenice je rozmáčkněte a potřete směsí koření a oleje. 
  3. Máte-li rádi parmezán, posypte jím brambory - doporučujeme. 
  4. Vložte do předehřáté trouby a upečte dozlatova. 

Křupavé brambory chutnají nejlépe s dresinkem

Křupavé brambory chutnají nejlépe se svěžím dresinkem. Vyzkoušejte dip ze zakysané smetany, česneku, bylinek a soli/pepře. Dále je oblíbený například klasický česnekový dresink, poté bylinkový, zeleninový nebo kečupový. 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více