Krkovička v cibulové omáčce

pavelk Kuchař: pavelk

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

4 plátky krkovičky
2 větší cibule
1 šlehačka (33%)
sůl
pepř
hladká mouka na obalení masa
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme na oleji z obou stran. Opečené maso vyndáme stranou na talíř a přikryjeme miskou.

  2. Na vypeku orestujeme na měsíčky nakrájenou cibuli - dost do hněda. Pak zalijeme šlehačkou a dochutíme, maso vrátíme zpět, prohřejeme a podáváme s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička v cibulové omáčce

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: recepty z krkovice krkovice recepty krkovička recepty omáčky recepty krkovice recept krkovička recept recept krkovička krkovice v cibulove omacce krkovice v cibulove v omáčka recept krkovice s omackou recept s krkovička recept recepty krkovice recept omáčka z z krkovice omáčka s krkovycky recept z krkovice recepty na omáčku krkovice v cibulove omáčka recept krkovička na cibuli krkovička cibulová omáčka recepty z krkovičky

Zapomněl/a jsem heslo