Krkovička v cibulové omáčce

pavelk Kuchař: pavelk

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

4 plátky krkovičky
2 větší cibule
1 šlehačka (33%)
sůl
pepř
hladká mouka na obalení masa
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme na oleji z obou stran. Opečené maso vyndáme stranou na talíř a přikryjeme miskou.

  2. Na vypeku orestujeme na měsíčky nakrájenou cibuli - dost do hněda. Pak zalijeme šlehačkou a dochutíme, maso vrátíme zpět, prohřejeme a podáváme s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 921 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička v cibulové omáčce

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: krkovice recept krkovice recepty krkovička recepty krkovička recept recepty z krkovice omáčky recepty recept krkovička recept z krkovice omáčky z krkovice recept krkovice v cibulove omacce 3bobule online zdarma krkovice na cibuli krkovice s omackou recepty krkovice recept - krkovice recept na krkovičku krkovička s omackou krkovice recept omáčka omacka s krkovice recept krkovice v cibulove v omáčka recept

Zapomněl/a jsem heslo