Postup přípravy
Krok 1: Jednoduchý jak facka :-) Staženou kůži, sádlo a odřezky nakrájíme na kousky, rozprostřeme na plech, osolíme a vložíme do trouby.
Krok 2: Horkovzdušku nastavuju na 200°C.
Krok 3: Pečeme podle potřeby, jak kdo má rád škvarky křupavé. Vyškvařené sádlo během pečení 1x sleju, ke konci teplotu v troubě zmírnit.
Krok 4: Škvarečky se stanou křupavými až po mírném vychladnutí.
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vl1g
Moje poznámka
Krůtí škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vl1g
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 5 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 8 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 2 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 2 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 3 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 5 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 5 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 6 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 6 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí sádlo,
krůtí kůže,
krůtí škvarky,
sádlo z krůty,
kůže z krůty,
škvarky z krůtí kůže,
škvarky z krůty,
krůtí sádlo recepty,
kruti kuze recept,
co s krůtí kůží,
krůtí odřezky,
krupava kachna,
co s kůží z krůty,
vodochodský recepty,
kachna vodochodský,
kůže z krůty recept,
kruti sadlo a kuze,
krůtí kůže recepty,
co s krůtím sádlem,
čínská křupavá kachna
Suroviny:
sůl
Komentáře (7)