Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čubrica - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rajské kapustové závitky

Rajské kapustové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z kapustových listů seřízneme nožem silnější stvoly. Pak není nutné kapustové listy spařovat a balit se nám do nich bude lehce.Mleté maso dáme do mísy. Přidáme kořenící…

Rajské kapustové závitky

Rajské kapustové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z kapustových listů seřízneme nožem silnější stvoly. Pak není nutné kapustové listy spařovat a balit se nám do nich bude lehce.Mleté maso dáme do mísy. Přidáme kořenící…

Vepřové dušené v zelenině

Vepřové dušené v zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do vepřového masa v celku uděláme několik hlubokých zářezů a vytvoříme tak jakousi širší mřížku. Dáme pozor, abychom maso nedokrojili a s řezem skončili tak 1,5 cm před…

Pangas na červeném zelí a cuketě

Pangas na červeném zelí a cuketě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybu si osolíme a okořeníme čubricou. Zelí, cuketu, papriku a cibuli si nakrájíme a osmahneme na oleji do měkka. Přidáme rybu a osmahneme. Necháme dusit a dochutíme.

Boubelinda

20 min

Nadívaná bůčková kapsa

Nadívaná bůčková kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rohlík dáme do mléka namočit,houby a zeleninu povaříme.Po vychladnutí pokrájíme,přidáme vymačkaný rohlík,vejce,sůl,koření a všechno promícháme.Naplníme do masa(kapsy)…

Jikotka

120 min

Lečo s bůčkem

Lečo s bůčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V širším kastrolu s nepřilnavou úpravou lehce osmahnem na sádle najemno nakrájenou cibuli. Přidáme na menší kostky pokrájený, v Solamylu obalený bůček a prudce smažíme…

Tom Beyk

90 min

Kuřecí směs s fazolkami

Kuřecí směs s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji s máslem / půl na půl / orestujeme nakrájené maso, přidáme bílé části cibulek, jemně nakrájený česnek, ještě lehce osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme čubricu…

Králík v košilce

Králík v košilce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z uvedených surovin si umícháme marinádu a do ní dáme nejlépě přes noc mainovat maso, které jsme si mírně naklepali přes potravinářskou folii. Vepřovou blánu si…

Anna Kocikova

40 min

1 2 3