Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Bulharská zapečená rajčata

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

7. 6. 2010 14:45

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 354 kJ / 1 519 kcal
Bílkoviny97,86 g
Tuky110,89 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 8,42 g
Sůl20,84 g
Sacharidy29,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V bulharské kuchyni se podávají pod názvem SYRÉNĚ PO ŠOPSKU

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

15. 9. 2014 20:57

Květo, dneska jsem taky připravovala Sirene po šopski, tak přidávám fotky;-) A čubrica je opravdu saturejka, ovšem u nás se tak jmenuje směs koření s řeckým senem a jinými bylinkami. ;-)

nadka77

20. 12. 2010 13:31

Souhlasím s Andulkou,čubrica je Saturejka:-)

maris maris

8. 6. 2010 08:56

Andulko - jako Bulharka to asi víš líp;-):-), já jsem byla v Bulharsku několikrá, čubrica byla skoro ve všem, ale jestli to byla směs nebo jen čistá saturejka, neumím posoudit:-K

Andula

8. 6. 2010 08:49

Tak ted jsem podivala do do odkazu, je to neco jineho. Neznam nikoho v Bulharsku kdo do jidel pouziva smes, jen cista susena saturejka. Tady je to asi poupraveno, holt moderni doba :-//:-//

Andula

8. 6. 2010 08:45

Maris, nerada se dohaduji, ale jako bulharka trvam na tom, ze cubrica je saturejka;-) Smes koreni, lidove nazivana taky cubrica se prodava pod nazvem "Šarena sol" Prestoze tady se pouziva jako koreni, je to jen dohucovadlo. Nepodleha tepelne uprave. Zdravim ze slunecne Prahy.

maris maris

8. 6. 2010 08:39

Andulko, čubrica je směs koření a saturejka je jen její součástí a v Čechách se prodává čubrica jako čubrica;-):-) http://koreni.cz/detail.php?pid=208&

Andula

8. 6. 2010 08:29

Bulharska cubrica se prodava v Cesku jako saturejka :-) Nedoporucuje se lidem, ktery trpi na zlucnik nebo paleni zahy ;-( Mam to koreni rada, ale musi se s nim opatrne. Na druhe strane spousto balkanskych jidel bez pridani cubrice jsou plonkove.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 6. 2010 00:08

pipre, čubricu už mi slibuješ pár let, že ji nepoužíváš:-D:-)):-)) Květo, super;-):yes:

pipre pipre

7. 6. 2010 19:32

To musí chutnat velmi dobře. Čubricu mám, ale málo používám, toto ale zkusím.:yes:+4

spagetka spagetka

7. 6. 2010 16:34

Nám tam vždycky dávali i kopr a já jsem to taky tak začala dělat, je to výborné :-p:yes:

Danca Danca

7. 6. 2010 16:30

Jůůů, jdu koupit rajčata a sýr!!! To bude super mňamka k večeři!:-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

7. 6. 2010 14:46

Znám a dělám, jsou úžasný :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pokrmy z rajčat jídla z rajčat zapečená rajčata čubrica recepty bulharská čubrica bulharská jídla jídlo z rajčat bulharské koření sirene po šopsku bulharské koření čubrica šarena sol pokrm z rajčat čubrica recept sýr po šopsku bulharské pokrmy syrenie po šopsku bulharská jména syreně po šopsku bulharské jídlo čubrica kde koupit

Suroviny: sýr balkánský, rajče, vejce, cibule, čubrica, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Bulharská zapečená rajčata

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NYEp