Krůtí stehno pečené na koření

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: 80 minut 4 porce Drůbeží maso 9 názorů

Suroviny

Krůtí stehno (dala jsem ještě kuřecí kusy)
1 větší cibule
4 stroužky česneku
rozmarýn
tymián
čubrica (množství koření podle chuti)
petržel (nebo pažitka)
sůl
solamyl
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme si cibuli na proužky, česnek na plátky a polovinu dáme na dno pekáčku.

  2. Pak si prosolíme stehno, dáme ho na cibuli s česnekem a posypeme zbytkem cibule s česnekem, rozmarýnem, tymiánem, čubricou a nakonec nasekanou petrželkou.

  3. Podlijeme vodou, přikryjeme a dáme péct do vyhřáté trouby.

  4. Během pečení poléváme maso šťávou a doléváme vodu, aby bylo dostatek šťávy.

  5. Pak si v malém hrnečku rozpustíme v trošce vody solamyl a zalijeme šťávu v pekáčku, smícháme se šťávou, aby byla hustší a ještě chvíli zapečeme.

Poznámka

Můj opětovný a dobrý experiment.

Musím si co nejdřív pořídit nový foťák, můj se rozbil a tento půjčený od dcery špatně fotí!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 26 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí stehno pečené na koření

Tématické fráze: pečene kruti stehno pečená krůtí stehna krutí stehno krůtí pečeně krutí stehno recept pečené krůtí stehno recept krůtí stehno pečené recept na krůtí stehno krůtí stehna recept na pečené krutí stehno pečené krůtí stehna krůtí stehna recepty recept na krůtí stehna krůtí stehna recept kruti stehna pécena krůtí stehno recepty recept na pečenou krůtu koření na krůtí maso pečení krutích stehen recept krůtí stehno

Zapomněl/a jsem heslo