Těstovinový salát s francouzským dresinkem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme v osolené vodě s trochou oleje. Vejce také uvaříme. Po uvaření propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout. Vejce oloupáme a po vychladnutí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těstoviny uvaříme v osolené vodě s trochou oleje. Vejce také uvaříme. Po uvaření propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout. Vejce oloupáme a po vychladnutí…
Rajčata nařízneme do kříže, v nádobce spaříme vařící vodou, ochladíme, sloupneme a nakrájíme na velice drobounké kousky. Eidam si nastrouháme na jemném struhadle a…
Zeleninu omyjeme, rajčata, papriku a okurky nakrájíme na kostičky. Kuřecí prsa omyjeme, osolíme, opepříme a obalíme v grilovacím koření. Pánev pokapeme olivovým olejem a…
Ledový salát, okurku, karotku nakrájíme na nudličky. Rajčátka rozřízneme napůl.Vše vložíme do velké mísy, přidáme dresink a opatrně promícháme.Na talíře dáme jednotlivé…
Postup Americký: Cibuli a okurky nakrájejte nadrobno a smíchejte s dresinkem. Slaninu nakrájejte na tenčí proužky a opečte dokřupava. Čedar nastrouhejte na hrubším…
Zeleninu omyjeme, papriky zbavíme vnitřků. Čínské zelí a papriky nakrájíme na nudličky, okurku a rajčata na kousky. Pokrájené klademe postupně na talíře zelí,…
Připravíme si marinádu : cibuli a česnek si nakrájíme na kolečka, vložíme je do misky, dále přidáme kečup, hořčici, dresing, cca špetku kmínu, cca kávovou lžičku kari,…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Jídelníček na zámořských lodích 19. století: Při čtení se sbíhají chutě! Podávaly se lívanečky, smažený platýz, šampaňské i zmrzlina
Jak nejlépe skladovat vlašské ořechy: Prospěje jim lednička i mrazák a můžeme je také zavařit, pak vydrží déle než rok
Snadná pomazánka z romaduru je lahůdkou nejen na chlebíčky. Zjemněná tvarohem chutná fantasticky