Náplně do buchet
Recept ještě nebyl hodnocenDo moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Chcete potěšit své blízké vlastnoručně vyrobeným narozeninovým dortem? Možná to není tak složité, jak by se mohlo zdát. A místo drahé a často nedobré potahovací hmoty si…
Plech vyložíme papírem na pečení (po délce na rubu si vyznačíme čáry na dva pruhy po 7 čarách s mezerami od sebe vzdálenými cca 1,5 cm na šířku prstu nebo papír na…
Hluboký plech vyložíme papírem na pečení a ustřihneme ještě jeden papír o velikosti plechu. Do mísy prosejeme mouku, přidáme špetku soli, kůru, cukr a promícháme, máslo…
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který…
Výborné těsto ochucené ořechy a Grankem, potřené kávou, rumem a rybízovým džemem, doplňuje čokoládová poleva. Dort, který jistě potěší milovníky čokolády, kakaa a kávy,…
Melón zbavíme kostiek a pokrájame na malé kúsky.Zmixujeme spolu s ríbezľovým džemom,pridáme citrónovú šťavu, biely jogurt a všetko dokladne premixujeme.Lejeme do pohárov…
Ořechová roláda v tomto pojetí se stává luxusním dezertem pro slavnostní příležitosti. Připravte ji k nedělní kávě, na rodinnou oslavu, nebo na setkání s přáteli.…
Řezy s tvarohovo-smetanovým krémem a ovocem jsou skvělou volbou pro všechny milovníky jemných a osvěžujících dezertů. Tento lahodný zákusek kombinuje lehký a nadýchaný…
Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit…
Mleté ořechy ve spojení s křehkým těstem, rybízovým džemem a čokoládovou polevou vytvoří neodolatelné řezy nejen na sváteční stůl. Potěšte své blízké tímto lahodným…
Do mísy nasypu mouku, cukr a sůl, vše promíchám, udělám důlek a do něj naliji ve vlažném mléce a lžičce cukru zmlazené droždí. Trošku zapráším moukou a nechám pracovat…
Jedním ze sladkých pokrmů, které jsou u nás v oblibě, jsou ovocné knedlíky. V tomto receptu však nebudeme balit ovoce do těsta, nýbrž vytvoříme malé knedlíčky, které až…
Je podzim a máte zahradu plnou jablek a nevíte co s nimi? Připravte si výborná jablka v županu, jednu z pochoutek našeho dětství. Jejich přípravu zvládne každý a odměnou…
O melounových dortech slyšel zřejmě jen málokdo a leckoho určitě zarazí, že je vůbec možné tuto zeleninu (nebo snad ovoce?) k přípravě fajnového dezertu použít. Ve…
Skopovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme. Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na oleji spolu se slaninou, nakrájenou na kostky, pak k ní přidáme maso,…
Žloutky s cukrem a horkou vodu spolu s amaretem vyšleháme do pěny, pak přidáme olej a nakonec mouku předem smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec opatrně vmícháme sníh.…
Přímo na plechu jsem vyválela malým válečkem těsto a na něj nanášela nádivky.Je třeba před zdobením i po něm nechat těsto ještě nakynout, protože těch náplní je tam…
Smícháme suroviny na rozkvas, vložíme do sklenice a necháme v teple ztrojnásobit objem.Celý rozkvas vložíme do robota a zalijeme vlažným mlékem (mléko nesmí být horké,…
Pokud hledáte recept na dezert, který potěší chuťové pohárky i vaše oči, jsou tyto řezy skvělou volbou. Nadýchaný kakaový piškot s výborným tvarohovým krémem potřeme…
Pokud milujete čokoládu, určitě ochutnejte tyto výborné řezy. Nadýchaný čokoládový korpus je potřený výraznou rybízovou marmeládou a tvarohovo-čokoládovým krémem. Vše…
Vynikající linecké řezy s pikantním džemem a tvarohovou náplní se skvěle hodí pro slavnostní příležitosti, nebo když chcete pohostit milou návštěvu. Skvělé jsou čerstvé,…
Z mléka, pudinkových prášků a cukru uvaříme hustý pudink, přitiskneme na vršek potravinářskou fólii a necháme vychladnout. Zapneme troubu na 170 °C a podle plechu (mám…