Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit tepelnou úpravu. Pak si ji vychutnáte s plnou parádou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min + doba odležení

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava, + doba odležení )

23. 11. 2023 18:53

Suroviny pro 7 porcí

7 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 731 kJ / 2 087 kcal
Bílkoviny219,70 g
Tuky118,67 g
Vláknina11,59 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,00 g
Sacharidy32,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jarka888 Jarka888

24. 11. 2023 18:24

Pani Marie, z celého srdiečka ďakujem. Hádam Vám aj bude chutnať, až to uvaríte. Som veľmi rada, že ste zareagovala.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 11. 2023 21:49

:-)<3:yes::yes: dobrota, zvěřinu už jsem neměla dlouho, recept i foto se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, slanina uzená, česnek, cibule, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, protlak rajčatový, džem rybízová, vývar hovězí, citron, mouka hladká, paprika sušená sladká, kmín celý, rozmarýn

TopRecepty.cz

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpKrm