Sladké topinky z horchaty
Recept ještě nebyl hodnocen1. Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty. 2. Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji. 3. Necháme okapat a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 237 kJ / 57 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty. 2. Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji. 3. Necháme okapat a…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Bleskově rychlou jahodovou zmrzlinu můžete podávat do pěti minut. Stačí výkonný mixér a jen tři ingredience
Kdo si „ugriluje“ půl milionu v nové soutěži se Zdeňkem Pohlreichem? Stavbyvedoucí, žena bez chuti a čichu nebo fakturant
Trápí vás špatné spaní a noční můry? Může za to i to, co jíte!