Houbovo - "masové" koule s rajčatovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu předehřejte na 140°C a plech vyložte pečícím papírem. Houby očistěte a včetně nožiček nakrájejte na plátky (3 - 5 mm silné). Cibuli a 2 stroužky česneku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Troubu předehřejte na 140°C a plech vyložte pečícím papírem. Houby očistěte a včetně nožiček nakrájejte na plátky (3 - 5 mm silné). Cibuli a 2 stroužky česneku…
Troubu předehřejte na 200°C. Ve větší pánvi zahřejte olej a krátce na něm osmahněte česnek (asi půl minuty). Přidejte nakrájené shiitake a smažte na mírném plameni…
Pokud pro recept používáte houby shiitake, musí se minimálně dvě hodiny máčet ve vodě s trochou sojové omáčky Shoyu (stačí 1 lžička). Hrách vaříme společně s řasou v…
Shitake rozkrojte na poloviny nebo čtvrtiny dle velikosti, hlívu zbavenou tuhých částí natrhejte na kousky, u hub shimeji pouze odkrojte konce tření.Česnek oloupejte a…
Všechnu zeleninu nakrájíme na dlouhé nudličky, houby shiitake překrojíme na třetinky. Ve woku rozehřejeme asi 2 lžíce oleje, vhodíme zeleninovou směs s houbami a…
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.Vložíme narezané huby, okoreníme, osolíme a 5 min podusíme.Pridáme na kocky nakrájané zemiaky, zalejeme vodou a varíme, kým…
Kuřecí prsa osolte a opepřete z obou stran. Rozpalte pánev, rozehřejte na ní máslo a opečte na něm kuřecí prsa. Opékejte dozlatova 10 minut a pravidelně je otáčejte.…
Kuřecí prsa nakrájíme naplocho na plátky - seřízneme asi 1 cm tenkou vrchní vrstvu a pokračujeme stejným způsobem až dolů.Prsa proložíme plátky bresaoly a omytých a…
Ohrejeme na stredni teplote olej v hrnci, pridame houby, pazitku a cesnek, orestujeme 1 minutu, pridame nakrajene tofu a pokracujeme v opekani jeste 2 minuty, pridame…
Chutě asijských pokrmů získávají stále větší oblibu. Možnost nákupu exotických surovin a šikovnost českých hospodyněk nám nabízí stále nové a neotřelé nápady na jejich…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku
Celestýnské a fritátové nudle jako parádní doplněk nejen do vývaru. Tyhle vylepšené palačinky si zamiluje každý
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?