Koláč paní přednostové
Recept ještě nebyl hodnocenHrnkový tvarohový koláč, který nezabere mnoho času na přípravu a hodí se na všední den. Pokud byste chtěli vylepšit původní verzi, můžete ochutit tvaroh ovocem, nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hrnkový tvarohový koláč, který nezabere mnoho času na přípravu a hodí se na všední den. Pokud byste chtěli vylepšit původní verzi, můžete ochutit tvaroh ovocem, nebo…
Nejen vánoční, ale i silvestrovské či na jinou událost výborné nepečené kuličky. Vytvoříme je snadno z karamelového Salka, másla a podrcených karamelových sušenek. Chuť…
Pokud musíte držet bezlepkovou dietu nebo si jen chcete trochu odlehčit jídleníček, vyzkoušejte tuto roládu. Těsto na ni je pouze ze 3 surovin – z vajec, cukru a kakaa a…
Těsto: Žloutky, máslo a 100g cukru utřeme, přidáme vanilkový cukr, mouku, mléko a prášek do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a obložíme ho jakýmkoliv…
Vajíčka ušleháme s pískovým cukrem do pěny a pak opatrně vmícháme mouku. Nalejeme na pečící papír a dáme do vyhřáté trouby péct na 250 stupňů asi 5-7 minut, do…
Do větší mísy nasypeme všechny ingredience a promícháme je vidličkou (kromě rozinek a čokolády). Nasypeme na větší plech, předehřejeme troubu na 150 stupňů a pečeme asi…
Z mléka, vody, vejce, cukru a zbytku surovin metličkou vyšleháme hladké řidší těstíčko. Mouku přidáváme postupně do požadované hustoty. Těstíčko necháme pár minut…
Nejprve smícháme sypké suroviny. V mléku rozkvedláme vejce a přimícháme olej a vlijeme do mouky. Vymícháme dohladka a vlijeme do pekáče vyloženého pečícím papírem.Kokos…
Jedním z nejžádanějších druhů nepečeného cukroví jsou rozhodně rumové kuličky. Hlavní složkou jsou piškoty, ale zužitkujete i rozbité cukroví. Jen pozor, aby vám neujela…
Krásně vláčný koláč z jogurtového těsta, s náplní skládající se z jablek, brusinek a ořechů, příjemně voní po skořici a pomůže vám naladit tu pravou podzimní atmosféru.…
V míse smícháme všechny sypké ingredience. Přidáme olej, vejce, smetanu a vše pořádně promícháme. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe ovocem. Dáme do…
Do bílků pokojové teploty dáme špetku soli a začneme zašlehávat cukr. Ten přidáváme postupně, zde 3x. Až je sníh pevný a dělají se v něm špičky, tak do něj zamícháme,…
Ušleháme tuhý sníh,zašleháme cukr a přidáme kokos smíchaný s moukou.Na plech dáme alobal-pomastíme,a pečeme ve středně teplé troubě cca 25-40min(podle zkušeností s…
Koláčky slepíme krémem, polijeme čokoládou a přilepíme oříšek.
Oddělím bílky, ušlehám přidám cukr, mouku, žloutky a prášek do pečiva.Peču asi 7 minut.Sroluji, dovnitř dám krém: uvařený vanilkový pudink, do něj zašlehám 250 g másla,…
Z ingrediencí na piškot vyšleháme těsto a upečeme piškot. Až vychladne, tak jej potřeme marmeládou. Připravíme si krém, tak že svaříme mléko a mouku na kaši a až…
Z ingrediencí na piškot vyšleháme těsto a upečeme piškot. Až vychladne, tak jej potřeme marmeládou. Připravíme si krém, tak že svaříme mléko a mouku na kaši a až…
TĚSTO: Z bílků vyšleháme v míse pevný sníh a do něho střídavě přidáváme cukr, žloutky a mouku s práškem do pečiva a na nejnižší otáčky ušleháme těsto, dáme na plech s…
TĚSTO: Z bílků vyšleháme v míse pevný sníh a do něho střídavě přidáváme cukr, žloutky a mouku s práškem do pečiva a na nejnižší otáčky ušleháme těsto, dáme na plech s…
Cuketový perník je neobvyklá, avšak skvělé chutná kombinace tradičního kořeněného perníku s čerstvou a šťavnatou cuketou. Příprava tohoto perníku je velmi rychlá a…
Cuketový perník je neobvyklá, avšak skvělé chutná kombinace tradičního kořeněného perníku s čerstvou a šťavnatou cuketou. Příprava tohoto perníku je velmi rychlá a…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přilijeme vodu (mléko), olej a promícháme, přisypeme kakao, kokos, mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme.Nakonec do těsta zlehka…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přilijeme vodu (mléko), olej a promícháme, přisypeme kakao, kokos, mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme.Nakonec do těsta zlehka…
Ovesné hromádky, snadné sušenky z ovesných vloček s kokosem, které jsou krásně křehké a příjemně sladké po medu. Zachutnají nejen dětem, ale i dospělým, nejlépe v…