Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 10. 2018 13:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota11 210 kJ / 2 679 kcal
Bílkoviny125,98 g
Tuky208,62 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol1 362 mg
Sodík3 256 mg
Sůl6,44 g
Sacharidy74,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem získala z netu od dvou autorů, s malými úpravami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Tonja

27. 8. 2021 17:20

lilia81: kim-či není vietnamská ale korejská specialitka

medanek

7. 4. 2019 12:16

lilia81: Dodatečné moc děkuji za pochvalu a určitě zkusím i tu kvašenou zeleninu :-K:-)

medanek

7. 4. 2019 12:12

Nadja: Ano vajíčko a omlouvám se za tak pozdní odpověď, nevšimla jsem si :-) A moc děkuji :-K

lilia81

2. 12. 2018 13:26

<3<3<3<3<3 naprosto exklusivní recept, strašně moc nám chutnal <3<3<3<3<3<3
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!

Eja57

13. 11. 2018 17:05

Petr.1: Omlouvám se, tenhle jednoduchý důvod mi nějak nenapadl. ( A to PH taky nemám).:-K

Petr.1

13. 11. 2018 14:32

Frantiska:
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.

Frantiska

13. 11. 2018 08:57

Petr.1: tak polopaticky zadat dotaz do googlu a hned je odpoved. Tady je odkaz na clanek, co to je a jak to funguje.
https://www.alza.cz/co-je-pomaly-hrnec
Pomalý hrnec, jak název samotný napovídá, slouží k pomalému vaření. To probíhá při nízkých teplotách do 95 stupňů Celsia a trvá 3 až 10 hodin. Má dva stupně vaření hight a low. ¨Vyšší teplota a nižší teplota.
Při průměrné ceně elektřiny 4,83 Kč za jednu kilowatthodinu vás provoz průměrného 220W pomalého hrnce vyjde na 1 Kč za hodinu.

Petr.1

13. 11. 2018 00:41

Eja57: Tak tedy trochu polopaticky. Opravdu nevím co je to POMALÝ HRNEC. Tento termín slyším poprvé a dále mi není jasné co je myšleno pod pojmem "pomalíme na high 4 hodiny." Budu rád jestli mi to srozumitelně vysvětlíte.
Děkuji.

Nadja

12. 11. 2018 15:53

medanek: to žluté na první fotce vepředu je vajíčko???
Hezký receptík a krásné fotky. :-)

Nadja

12. 11. 2018 15:47

Eja57: Petr.1 možná neví, co je pomalý hrnec ...... - to je jediné, co mě napadá jako možná varianta. :-O

Eja57

12. 11. 2018 15:36

Petr.1: Sice nejsem autorka, ale CO je na tom nesrozumitelného? Je to popsané krok za krokem, naprosto srozumitelně, po přidání nejdříve masa do karamelu a pak teprve kokosové vody asi ani nebude karamel prskat...

Petr.1

12. 11. 2018 14:37

Chci požádat autora tohoto receptu, aby sdělil jak je myšlen bod 3. Informace ve znění "Na pánvi na trošce oleje necháme zkaramelizovat cukr. Až je krásně zlatý, přidáme uležené maso a chvíli restujeme. Pak přidáme vodu z kokosu, přendáme do pomalého hrnce a pomalíme na high 4 hodiny." nedává žádný smysl, zejména pak poslední věta. Prosím o srozumitelnější formulaci.
Děkuji.

Eja57

13. 10. 2018 08:57

No to je nádhera:yes::yes::yes: skvostná prezentace:-K
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?

Ivace64

12. 10. 2018 21:18

nádhera, povedená bašta..:yes::yes:

medanek

5. 10. 2018 09:56

Izabella929: Moc děkuji Izi, jsi milá :-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelizovaný bůček vietnamský bůček recept na vietnamsky bůček kho tau thit kho tau karamelizovany pečený bůček alza.cz/co-je-pomaly-hrnec vietnamské bůček karamelizovany kokos vietnamské recepty vietnamsky bůček s rýží karamelzovany bucek bůček recepty vietnamsky děkuji vietnamsky pečený bucek karamelizovaný bůček recept vetnamsky bůček vetnamsky karamelizovany bůček vietnamské recepty top recepty vietnamsky sladky buček

Suroviny: bůček bez kosti, vejce, cibule šalotka, česnek, cukr krupice, omáčka rybí, kokos, olej, pepř, sůl, feferonka

TopRecepty.cz

Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OB6E