Kachní prsíčka na rozmarýnu s brusinkovým přelivem
Recept ještě nebyl hodnocenPrsíčka naložíme do marinády (já jsem prsíčka nakládal ve středu a připravoval k sobotnímu obědu). Prsíčka zprudka orestujeme, aby se zatáhla a postupně ukládáme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Prsíčka naložíme do marinády (já jsem prsíčka nakládal ve středu a připravoval k sobotnímu obědu). Prsíčka zprudka orestujeme, aby se zatáhla a postupně ukládáme do…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Křehké kedlubny: Modré odrůdy dřevnatí mnohem méně, vypěstovat je můžete i na balkoně, jen je třeba je dobře zalévat a hnojit
Jak na sametový mrkvový krém se zázvorem a hráškem? Sílu polévce dodá vývar, lehkou pikantnost závor a jemnost smetana
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek