Grilovaná plněná kuřecí prsa
Recept ještě nebyl hodnocenMáte rádi chutě středomořské kuchyně? Tak to vám doporučíme tento recept na šťavnatá grilovaná kuřecí prsa. Jsou plněná mozzarellou, bazalkou a sušenými rajčaty. Jsou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte rádi chutě středomořské kuchyně? Tak to vám doporučíme tento recept na šťavnatá grilovaná kuřecí prsa. Jsou plněná mozzarellou, bazalkou a sušenými rajčaty. Jsou…
Zapečené brambory jsou oblíbeným obědem, nebo večeří. Připravit se dají na mnoho způsobů, vyzkoušejte je zapéct třeba se zeleninou a šunkovými rolkami, plněnými…
Kopřiva je známá jako velmi rozšířený žahavý plevel, má ale i zajímavou chuť a spoustu pozitivních účinků na lidský organismus. Vyzkoušejte méně známý způsob její…
V těstíčku z Hrašky obalíte nejen kuřecí řízky. Místo klasického trojobalu vyzkoušejte tento recept, který je vhodný i pro bezlepkovou dietu. Maso dochuťte oblíbeným…
Křupavé a chutné zeleninové placičky, které skvěle poslouží jako zdravý oběd, večeře nebo originální příloha. Připravují se z nakrájené kedlubny, těstíčka a koření které…
Grilované vepřové placičky připravíme z pomletého plecka, koření a nasekaných lístků máty, které maso osvěží a provoní. Dokonale s k nim hodí příloha v podobě…
Pokud z jakéhokoli důvodu hledáte recept bez lepku, mléka i vajec, jste na správném místě. Tyto zapečené brambory s cuketou a sušenými rajčaty jsou přesně takové – a…
Šťavnatá směs z rajčat, cukety, žampionů a mletého masa se skvěle hodí jako letní oběd. Stačí zvolit přílohu dle chuti. Výborná bude na topinkách, s těstovinami nebo…
Milovníci všeho pálivého zajisté ocení v grilovací sezoně tento recept na pálivá kuřecí křídla. Křupavá kůrka, křehké maso, které doslova oplývá chutí. Vychutnejte si…
Pokud rádi grilujete, vyzkoušejte tento netradiční recept na grilovaný masový váleček plněný párkem, s cuketami a rajčaty. Recept je trochu náročnější na přípravu, ale…
Uzená vepřová žebírka můžete v létě připravit venku na grilu, nebo si je při nepříznivém počasí pohodlně udělat v troubě. Výraznou vůni a chuť jim dodá velké množství…
Jemný kuskus spojený se šťavnatými krůtími kostičkami, restovanou cuketou a česnekem. Výborná kombinace sezónní zeleniny a bílkovin tvoří ideální letní oběd či večeři.…
Tyto malé lahůdky spojují svěží zeleninu s lahodným kořením a křupavým povrchem. Skvělé jako předkrm, zdravá svačinka nebo stylové pohoštění pro hosty. Připravte si je…
Krůtí špízy s brokolicí, cuketou, žampiony, slaninou a sýrem jsou netradiční tím, že se celé obalují v těstíčku a smaží dozlatova. Díky tomu získají křupavý povrch a…
Připravte si snadný oběd z grilu, který nezašpiní moc nádobí a je hotový zároveň s přílohou. Tyto balíčky obsahují kromě kuřecího masa i brambory a zeleninu, takže k…
Originální způsob grilování celého kuřete na plechovce piva propůjčuje masu skvělou chuť a šťavnatost díky postupnému uvolňování tekutiny z plechovky do masa. Použitím…
Do tohoto kuřecího salátu spotřebujete i zbytky pečeného kuřete z předchozího dne, a proměníte je v chutnou večeři. Maso stačí pokrájet nadrobno a smíchat s ostatními…
Připravte si na grilu dokonalá lehce pálivá křídla s nasládlou chutí BBQ omáčky. Zpočátku se grilují při vyšší teplotě a poté se přesunou na nepřímé grilování, což jim…
Připravte si na grilu dokonalá lehce pálivá křídla s nasládlou chutí BBQ omáčky. Zpočátku se grilují při vyšší teplotě a poté se přesunou na nepřímé grilování, což jim…
Patizony vypadají jako z jiné planety, mají nezvyklý tvar a i z toho důvodu možná nepatří mezi nejčastější suroviny v naší kuchyni. Ale nenechte se zmýlit, jeho chuť je…
Spojení brambor a sýra v elegantní růžičkové podobě zaujme na první pohled a potěší na první sousto. Tyto efektní slané jednohubky se skvěle hodí jako pohoštění pro…
Šťavnaté kuřecí maso s voňavým přelivem ze švestek, rajčete a koření nabízí nečekaně lahodné spojení sladké a pikantní chuti. Rychlý recept, který promění běžné suroviny…
Kuřecí maso s broskví a sýrem zná snad každý. Tato retro pochoutka se ale dá vylepšit tak, že kuřecí maso necháme den předem marinovat, použijeme čerstvou broskev místo…