Hustá polévka z hlívy ústřičné
Recept ještě nebyl hodnocenTuto hustou polévku připravíme na základu z kořenové zeleniny. Zahustíme ji jíškou a přidáme do ní hlívu osmaženou na cibulce, ochucenou mletou sladkou paprikou.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tuto hustou polévku připravíme na základu z kořenové zeleniny. Zahustíme ji jíškou a přidáme do ní hlívu osmaženou na cibulce, ochucenou mletou sladkou paprikou.…
Brambory patří mezi velmi oblíbené potraviny, zejména pro své všestranné využití a příznivou cenu. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, doporučujeme bramborové placičky…
Uděláme bramborákové těsto, které vložíme do vymazaného pekáče. Dáme péct, až zrůžoví. Poté potřeme protlakem, posypeme cibulí, klobásou, poklademe beraními rohy a…