Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Korpus ořechový - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie0 kJ / 0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Podkovy

Podkovy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jakýkoliv ořechový korpus, 3 pláty, promazat čokoládovým krémem, ozdobit dle fantazie

Dort  vnučce k narozeninám

Dort vnučce k narozeninám

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tmavý korpus překrojený, bílkový celý. Spodní tmavý spojený karamelovým krémem s bílkovým korpusem, na to kávový krém, nahoru tmavý korpus. Celý povrch natřu tence…

Člobrdo

Člobrdo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Korpus proříznout, promazat, nechat dobře ztuhnout v lednici a potáhnout. Figurky jsem dělala den předem, aby vytvrdly.