Pečená jehněčí krkovice
Recept ještě nebyl hodnocenBazalku narežeme nadrobno a rozdrvíme, najlepšie v mažiari. Zmiešame s olejom, soľou, prelisovaným cesnakom a korením na pastu a potrieme ňou mäso.Necháme 24 hodin v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 474 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,20 g |
– nasycené | 2,05 g |
– nenasycené | 1,47 g |
–– mononenasycené | 1,32 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bazalku narežeme nadrobno a rozdrvíme, najlepšie v mažiari. Zmiešame s olejom, soľou, prelisovaným cesnakom a korením na pastu a potrieme ňou mäso.Necháme 24 hodin v…
Mäso vložíme do pekáča. Všetky prísady na suchú marinádu premiešame a zmesou mäso natrieme. Necháme v chlade odležať cca 12 hodín.Potom pridáme na kolieska nakrájanú…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Vejmrda aneb jablečný křen: Oblíbený dip k ovaru je nejlepší z červených jablek, chuť mu dodá vývar
Jak se vaří Toprecepty: Nejčtenější kulinární web je tady už 15 let. Nahlédněte s námi pod pokličku!
Matěj Ruppert prozradit tajnou přísadu, kterou používá při vaření a vysvětlil, proč je doma v kuchyni tak spokojený