Pečená jehněčí krkovice

tejaja Kuchařka: tejaja

Jiné maso 1 názor

Suroviny

1 kg jehněčí krkovice
1 lžička čerstvé rozdrcené bazalky
1 menší stroužek česneku
sůl
pepř
2 lžíce oleje
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Bazalku narežeme nadrobno a rozdrvíme, najlepšie v mažiari. Zmiešame s olejom, soľou, prelisovaným cesnakom a korením na pastu a potrieme ňou mäso.

  2. Necháme 24 hodin v chlade postáť.

  3. Potom chrbát dáme na pekáč, podlejeme vodou a zakryté pečieme domäkka. Počas pečenia ak treba, podlievame.

  4. Pred dopečením odkryjeme, aby sa povrch mäsa upiekol dozlata. Podávame s mätovou omáčkou : http://www.toprecepty.cz/recept/43428-matova-omacka/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pečená jehněčí krkovice

  • mika59 mika59

    Jehněčí jsem nejedla, ale ta mátová omáčka je zajímavá :yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: jehněčí krkovice jehněčí krkovice recept jehneci krkovice recepty jehněci krkovicka recept jehneči krkovička pečené jehničí ¨krkovice jehne recepty recept na jehněčí krkovici jehněčí krkovice na cesneku recepty jehněčí top recepty krkovice recepty recept jehneci krkovice jehněčí bazalka jehnici maso recept jehniči kyta krkovice jehneci jehnici krkovice pečená jehněčí krkovička recept pečené jehněčí top recepty jehněčí krkovice-recepty

Zapomněl/a jsem heslo