Nadívaná jarní kuřátka a petrželové brambory
Recept ještě nebyl hodnocenDoslova perfektním jarním receptem jsou kuřátka plněná nádivkou, obalená ve slanině, podávaná s petrželovými brambory. Opravdu sytý sváteční oběd si svojí chutí podmaní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 528 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 9,20 g |
| – nasycené | 2,65 g |
| – nenasycené | 5,99 g |
| –– mononenasycené | 4,29 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Doslova perfektním jarním receptem jsou kuřátka plněná nádivkou, obalená ve slanině, podávaná s petrželovými brambory. Opravdu sytý sváteční oběd si svojí chutí podmaní…
Nejprve si uděláme marinádu. Do větší misky si dáme všechny suroviny na marinádu a promícháme. Osolené a opepřené maso v něm marinujeme několik hodin. Před vložením jsem…
Dozlatova upečené kuřátko se bude skvěle hodit na váš jarní sváteční stůl. Naplníme ho špenátovou nádivkou a podáváme se sladkými karotkami glazovanými s medem a…