Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Po úspěchu Čokoládového Festivalu 2016, mají milovníci čokolády v Brně nový termín. Od pátku 24. do neděle 26. října 2017 se ve sportovní hale Brno-Tuřany uskuteční Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

PÁ 24/11: 14:00 – 18:00 // SO 25/11: 10:00 - 18:00 // NE 26/11: 10:00 – 17:00

OZP Čokoládový Festival 2017 v Brně pořádaný agenturou ChrisFromParis je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

První čokoládový veletrh svého druhu se představí na prostranství o rozloze 1.300m2 a návštěvníkům nabídne čtyři hlavní sekce:

  • Kulinářskou přehlídku, na které  šéfkuchaři předvedou své nápadité recepty
  • Prodejní stánky partnerských organizací
  • Dětský koutek

Vstupné činí 60,- Kč (30,- Kč pro seniory/ 35,- Kč pro studenty). Děti a mládež do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na Brno OZP Čokoládový Festival 2017 na www.cokoladovy-festival.cz.

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který nám představí zajímavé recepty: čokoládové pralinky s moučnými červy, dyňovou polévku s bílou čokoládou v suchém ledu a vanilkovou krupicovou kaši z espumy s čokoládovým sněhem. Václav Kijonka (Mr Vonka) naučí děti vyrábět pralinky a upéct brownies. A také společnost Tupperware bude na místě připravovat čokoládové donuty.

I tento rok budou na Čokoládovém festivale různé workshopy, jak pro děti, tak i pro dospělé.

Letos se koná soutěž o skútr Blade 125 (návštěvníky musí se účastnit jednoho z čokoládových festivalů. Na místě konání budeme instalovat skútr, který bude ozdoben čokoládovými mincemi. Budou muset hádat, kolik kusů mincí je na skútru. Losování bude probíhat se všemi správnými odpověďmi na konci sezóny a vítěz vyhraje skútr v hodnotě.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si různé druhy čokolád u stánků společností ČokoKebab, Kamila chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr Vonka, Chocolaterie Havířov, Cafe Santo Domingo, Jablíčko, Sirupárna, Čokoláda Lyra, Xo-Čo, Janek Chocolates, Andalous, Šmakujto, Atelier Sladkostí, …

Návštěvníci si budou moci zakoupit čokoládové pivo, ochutnat vafle, fondán, čokoládové víno, čoko-kebab a další.

OZP Čokoládový festival však nabídne i mnoho dalších doprovodných akcí plných překvapení. Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.

 

Kontakt:
Čokoládový Festival
Agentura ChrisEvents s.r.o.
Jižní 299/25, 779 00 Olomouc
www.cokoladovy-festival.cz

 

Komentáře

ukocouradoma ukocouradoma

18. 12. 2017 17:33

Tak to mi něco uteklo!

MarcelaPa

21. 11. 2017 21:07

Jen malá drobnost: festival se uskuteční v listopadu a ne v říjnu.

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více