Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Recept ještě nebyl hodnocenOmyté maso dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme sůl, všechno koření a očištěnou zeleninu, přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni 1-2 hodiny, nezapomeneme sbírat pěnu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 397 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,60 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 1,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Omyté maso dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme sůl, všechno koření a očištěnou zeleninu, přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni 1-2 hodiny, nezapomeneme sbírat pěnu…
Ledvinky nejdříve očistíme od tuku a blán. Do pánve wok nalijeme olivový olej (cca. 1cm ode dna)+ dvě PL Sukiyaki a necháme rozehřát. Mezitím si ledvinky trošku osolíme…
Na rozpálené pánvi orestujeme na tuku cibuli, přidáme očištěné ledvinky, opepříme, přidáme plátky česneku a krátce ze všech stran orestujeme. Podlijeme asi 100 ml…
Plátky masa lehce naklepeme a posolíme hrubozrnnou solí. Na každý plátek rozetřeme kávovou lžičku francouzské hořčice a přelijeme maso čajovou lžičkou olivového oleje.…
Nakrájíme si na jemno cibuli a osmahneme do zlatova na oleji. Přidáme játra a ledvinky očištěné a nakrájené na malé kousky a necháme osmahnout a poté zalijeme vřící…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Zahráli jsme si na Punčocháře s Forejtem a vytvořili streetfood z české klasiky: Bagetu plněnou výpečky a cibulovým dipem
Norské masové kuličky medisterkaker z vepřového masa voní kořením a jsou neskutečně šťavnaté