Kuskus s rajčatovými fazolemi
Recept ještě nebyl hodnocenFazole necháme přes noc nabobtnat ve vodě, uvaříme do měkka, ke konci osolíme a slijeme. Rajčata nakrájíme na kousky, i se šťávou dáme do hrnce a vaříme. Větší kousky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 343 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,00 g |
Sůl | 55,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Fazole necháme přes noc nabobtnat ve vodě, uvaříme do měkka, ke konci osolíme a slijeme. Rajčata nakrájíme na kousky, i se šťávou dáme do hrnce a vaříme. Větší kousky…
Olejové fritézy usmaží hranolky, upečou křupavou pizzu a ugrilují šťavnaté maso. Co všechno ještě umí?
Zdobení perníčků dřevěným dekorem: Stačí jen párátko, kakao a voda a perníčky budou jako malované
Inspekce varuje před šizeným mletým masem: Obsahuje jen 13 % hovězího, může tak pokazit domácí burgery i sekanou