Jahodoví šneci
Recept ještě nebyl hodnocenVyzkoušejte letní obměnu oblíbených skořicových šneků. Jahodové šneky z nadýchaného těsta s vanilkovým krémem a čerstvými jahodami jsou sladkou odměnou pro každou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vyzkoušejte letní obměnu oblíbených skořicových šneků. Jahodové šneky z nadýchaného těsta s vanilkovým krémem a čerstvými jahodami jsou sladkou odměnou pro každou…
Kopřiva je známá jako velmi rozšířený žahavý plevel, má ale i zajímavou chuť a spoustu pozitivních účinků na lidský organismus. Vyzkoušejte méně známý způsob její…
Univerzální kynuté těsto využijete minimálně dvakrát do roka. Na vánočku a na mazanec. V obou případech se s upečeným sladkým dílem můžete podělit okolím, jelikož z…
Velikonoce se blíží, tak si s námi zkuste upéct ořechového beránka podle tohoto léty prověřeného receptu. Pocukrovaný nebo politý polevou pak bude ozdobou každého stolu…
Beránek z tvarohového těsta krásně ozdobí naši velikonoční tabuli. Díky tvarohu je příjemně vláčný a nedrobí se. Povrch doladíme světlou nebo tmavou polevou. Nesmí…
Využití rebarbory je v naší kuchyni velmi široké. Můžeme třeba upéct tento zdravý koláč s ovesnými vločkami a obyčejné mléko nahradit kefírem. Tak odlehčíme našemu…
Pokud máte v oblibě krémové moučníky, zkuste upéct beránka podle tohoto receptu. Obě poloviny, upečené každá zvlášť, se k sobě spojí lahodným kakaovým krémem. Nakonec…
Využití rebarbory je v naší kuchyni velmi široké. Můžeme třeba upéct tento zdravý koláč s ovesnými vločkami a obyčejné mléko nahradit kefírem. Tak odlehčíme našemu…
Jednoduché šlehané těsto na velikonočního beránka. Připravte se na vítání Velikonoc a jara třeba právě s tímto receptem, který zvládne i začátečník. Je to podobné jako u…
Lívance chutnají velmi dobře i ve slané verzi. Těsto ochutíme medvědím česnekem, slaninou a muškátovým květem a usmažíme z něj malé placičky. Podávat je můžeme jako…
Lehká, chutná a přitom vydatná kombinace! Jemné knedlíky z cukety jsou skvělou alternativou k těžším bramborovým verzím, zatímco uzené maso a osvěžující cuketové zelí…
Třešňové bábovičky, známé také jako muffiny, jsou ideálním letním moučníkem, který můžete připravit jak na dětskou oslavu, tak i pro nečekanou návštěvu. Jejich příprava…
Ochutnejte netradiční velikonoční pečivo. Každý kousek této neobvyklé dobroty je vzpomínkou na staré receptury, které se dědily po generace. Vzpomínka na dávné časy…
O Velikonocích nesmí chybět oblíbený beránek. Pokud máte rádi ořechy, pak jej vyzkoušejte upéct dle tohoto receptu. Těsto je navíc velice univerzální, můžete z něho…
Příprava téhle buchty je tak rychlá, že sotva rozehřejete troubu, už do ní budete vkládat plný plech, a než stihnete umýt nádobí, bude upečeno. Buchta je díky cuketě…
Beránek nesmí na velikonočním stole chybět. Zvlášť pokud je dobře vychucený, pomalu a pečlivě pečený. Plný kandovaného ovoce, dozdobený čokoládou a slušivou mašličkou…
Velikonoční pletýnka, spletená ze 3 copů, z nichž do jednoho jsou zapracované bylinky, do druhého mletá paprika a jeden zůstane bez ochucení. Na řezu tak tato kombinace…
Inspirace na velikonoční dortík v podobě zahrádky s kuřátky. Párátky znázorněte plot, přidejte zelené větvičky či mašli, kuřátka z marcipánu nebo oblíbené velikonoční…
Pokud máte rádi sladká jídla, určitě vyzkoušejte tyhle placičky z vařených brambor a mrkve. Jsou posypané mákem a přelité lahodnou třešňovou omáčkou. Když brambory…
Dobrých receptů na bublaninu není nikdy dost, a platí to i o těch s rebarborou a jahodami. To je kombinace, kterou milují snad všichni. Kyselkavá rebarbora a slaďounké…
Jidáše, lahodné tradiční pečivo patřící ke svátkům jara, je lehké na přípravu, zvlášť, pokud máte pomocníka v domácí pekárně. Vytvarujete a upečete požadované tvary…
Tento pěkný dortík ve tvaru vajíčka ozdobí váš velikonoční stůl. Připravíme ho z piškotového korpusu, který potřeme marmeládou a vanilkovým krémem. Pak už jen dozdobíme…
O Velikonocích nesmí na našem stole chybět tradiční sladký beránek. Ochutíme ho vlašskými ořechy, čokoládou, kandovaným ovocem a provoníme pomerančovou kůrou. Po upečení…
Pečete každé Velikonoce beránka podle stejného receptu? Zkuste letos třeba obměnu přidáním máku do těsta. Když hotového beránka polijete čokoládovou polevou, zajímavá…