Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka sojová Ketjap - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie904 kJ / 216 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,40 g
Sůl6,00 g
Sacharidy52,00 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Japonské nudle "Okamura"

Japonské nudle "Okamura"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na řepkovém oleji si zprudka osmahneme maso a restujeme, poté dusíme do poloměkka.Poté vlijeme zálivku smíchanou ze všech ingrediencí a pomalu v pánvi dusíme, dokud směs…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více