Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Recept ještě nebyl hodnocenTraduje se, že špagety Carbonara vznikly v Římě. Ale s jistotou nemůžeme tvrdit ani to, že je opravdu vymysleli Italové. Ať je to s jejich původem jakkoliv, zásadní jsou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Traduje se, že špagety Carbonara vznikly v Římě. Ale s jistotou nemůžeme tvrdit ani to, že je opravdu vymysleli Italové. Ať je to s jejich původem jakkoliv, zásadní jsou…
Zdravou brokolici bychom měli jíst častěji v jakékoliv podobě. Tento pikantní pokrm doplněný těstovinami je rychlý, na přípravu nenáročný a ve výsledku nejen dobrý, ale…
Do velkého hrnce si dejte vařit vodu na těstoviny. Slaninu nakrájejte na nudličky, sýry nastrouhejte. Vejce prošlehejte vidličkou v misce se smetanou, osolte a opepřete…
Na velke panvi rozpalime olej na stredni teplote, pridame cibuli a italskou slaninu "Pancetta" a zpenime do zlatova. Pridame nakrajena konzervovana rajcata a sul ( jen…
Chutný pokrm lze samozřejmě připravit i bez masa. Jedním takovým je tato pohanka se zeleninou. Přirozeně bezlepkovou pohanku uvaříme ve vývaru a poté ji restujeme s…
Na pánvi na oleji zlehka osmahneme na kolečka nakrájený zelený chřest.Chřest dáme do misky, na stejné pánvi smažíme rozšlehaná vajíčka. Do omelety přidáme připravený…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami