Pendrek - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Pavoučí dort
Recept ještě nebyl hodnocenforma průměr 24 cm korpus:ušlehat bílky, přidat 120 g cukru. V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru. Postupně přiléváme olej, vodu, a mouku smníchanou s…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Kvůli roli Brigit Jonesové jedla Renée Zellwegerová 20 koblih denně, dnes si ráda pochutná na fish and chips
Kam na nejlepší snídaně v Praze podle Lukáše Hejlíka: Turecká vejce ochutnáte na Jiřáku, míchaná jsou boží v Esce
Kouzlo poctivého vývaru: Chce to vhodné maso i kosti, málo mrkve a nešidit dobu přípravy