Okurková omáčka se zeleným pepřem
Recept ještě nebyl hodnocenNa másle necháme zesklovatět šalotku a přidáme mouku. Po orestování zalijeme vývarem a mlékem. Necháme 10 minut provařit.Okurky nastrouháme nahrubo a společně s pepřem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na másle necháme zesklovatět šalotku a přidáme mouku. Po orestování zalijeme vývarem a mlékem. Necháme 10 minut provařit.Okurky nastrouháme nahrubo a společně s pepřem…
Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…
Máte doma kuřecí maso a přemýšlíte, co z něj připravit? Řízky nebo steaky jsou sice sázkou na jistotu, nikoho už ale nijak nepřekvapí. Zkuste kuřecí prsa proto naplnit…
Na oleji necháme zesklovatět cibuli. Přidáme na kousky nakrájené rajče, kapii, česnek, balsamico, sojovou omáčku, feferon, naložený zelený pepř, chvíli opékáme,…
Makrela patří mezi dravé ryby a její maso je bohaté na bílkoviny i zdravé tuky. Připravte si skvělou večeři z filetů z makrely. Orestované kousky rybího masa doplní…
Kompletní pokrm, kterým můžete pohostit svou rodinu, najdete v tomto receptu. Lahodné steaky z vepřové krkovice jsou doplněny bylinkami a na talíři pak opečenými…
Hlavní výhodou domácí šunky je, že neobsahuje žádná přidaná barviva a pouze kvalitní suroviny. Dle podrobného receptu a za pomoci šunkovaru, zvládnete připravit jemnou…
Bílý chřest má příjemně nasládlou chuť. Nejvíce mu však sluší jednoduchá úprava. Postačí uvařit ve vodě a podávat se smetanovou omáčkou vonící po mandlích. Je to…
Sušená rajčata jsou skvělou variabilní pochoutkou. Hodí se do salátu, těstovin či k masu. Můžeme je také naložit, třeba se zeleným pepřem, bylinkami a kořením. O nálev…