Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkev s datlemi

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

22. 11. 2020 13:28

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie866 kJ / 207 kcal
Bílkoviny6,60 g
Tuky0,43 g
Vláknina16,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 417 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy39,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud to přeženeme s feferonkou, jogurt k podávání je dobrá volba.

Můžeme podávat jako hlavní jídlo, můžeme přidat trochu jasmínové rýže, dovedu si představit i kousek minutkového masa. Ten zelený pepř je tam chuťově důležitý. Je to celé zvláštní kombinace, nemusí chutnat každému, byla to okamžitá inspirace a výsledek mě mile překvapil.

Můj recept z Labužníka včetně fotografie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanis

23. 11. 2020 09:12

Tak tohle mne láká k vyzkoušení - zajímavé složení, určitě to bude výborné! Děkuji za originální recept :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mrkev, brambory, datle, feferonka čerstvá, koření kari, pepř zelený sterilovaný, česnek, sůl, olej

TopRecepty.cz

Mrkev s datlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A0m9