Pohankové rizoto se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenPohanka je přirozeně bezlepková obilovina, která má příjemně oříškovou chuť. V našich končinách bývala tradiční surovinou a dnes se k ní znovu vracíme. Je totiž nejen…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pohanka je přirozeně bezlepková obilovina, která má příjemně oříškovou chuť. V našich končinách bývala tradiční surovinou a dnes se k ní znovu vracíme. Je totiž nejen…
Připravte si skvělou pohankovou kaši, variací se nabízí spousta, můžete ji připravit na sladko i slano. Navíc je takhle superpotravina bezlepková, lehce stravitelná a…
Pokud máte chuť na zdravou a odlehčenou večeři, pak si můžete připravit pohanku s restovanou zeleninou. Tento pokrm je navíc vhodný i pro vegetariány, ale zajisté osloví…
Pohanku zalijeme vroucí vodou, přikryjeme a dáme na půl hodiny pod deku. Do zchladlé pohanky přimícháme všechny suroviny kromě strouhanky. Tu přidáváme na konec tak, aby…
Pohanku namočíme na 2-3 hodinky do studené vody - nevaříme. Díky namočení změkne, ale neztratí cenné látky. Přebytečnou vodu slijte. Poté ji osolíme nebo do ní…
Pohanka je nejen prospěšná našemu zdraví, ale také výborně chutná. Podle tohoto receptu umixujeme pikantní pomazánku, která voní smaženou cibulkou a česnekem. Podáváme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Jak na fantastické červené zelí ke svatoštěpánské kachně? Skvělou chuť zajistí jablka a svařené víno
Jak na pevné a krásné pozadí? Chce to dělat dřepy a jíst těchto 6 potravin!
Jak na dokonalé kedlubnové zelí? Chutná skoro jako to klasické, jen je jemnější a využít do něj můžete i nať kedlubny