Banánová bábovka s pistáciovou polevou
Recept ještě nebyl hodnocenVajíčka ušleháme s oběma cukry, přidáme mléko, mouku s pr. do pečiva a znovu zašleháme. Nakonec vmícháme dva namačkané banány a nastrouhané banánové tyčinky. Těsto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vajíčka ušleháme s oběma cukry, přidáme mléko, mouku s pr. do pečiva a znovu zašleháme. Nakonec vmícháme dva namačkané banány a nastrouhané banánové tyčinky. Těsto…
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu 2 hodiny odpočinout.Vyválíme a vykrajujeme stromečky (lístečky), které klademe na plech vyložený pečicím…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Už jste někdy ochutnali kaviár? Ten pravý je prý cennější než zlato a pochází jen ze tří druhů ryb
Valašský frgál se zrodil z omylu. Víte, že tradiční koláč se peče třeba i s kedlubnovou náplní?
Odhalte tajemství oblíbené asijské rybí omáčky. Hodí se nejen na skvělé jarní závitky!