Tvarohovo-pomerančový krém s kešu ořechy
Recept ještě nebyl hodnocenPokud vás honí mlsná a zároveň byste si rádi dali něco zdravějšího, vyzkoušejte snadný tvarohovo-pomerančový krém s kešu. Doslova do 15 minut si můžete vychutnávat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud vás honí mlsná a zároveň byste si rádi dali něco zdravějšího, vyzkoušejte snadný tvarohovo-pomerančový krém s kešu. Doslova do 15 minut si můžete vychutnávat…
Polévka z červených paprik, mrkve a rajčat je skutečně výborná a má krásnou sytou barvu, která dává vyniknout sýrovým knedlíčkům. Uvařte ji k víkendovému obědu a uvidíte…
Pokud vás honí mlsná a zároveň byste si rádi dali něco zdravějšího, vyzkoušejte snadný tvarohovo-pomerančový krém s kešu. Doslova do 15 minut si můžete vychutnávat…
Tyto dokonalé palačinky, jsou vynikající zimní pochoutkou, která spojuje hřejivou kořeněnou chuť perníku s osvěžující chutí pomeranče a křupavostí ořechů. Sladký zážitek…
Měli jste těžký den nebo naopak máte důvod k radosti? Dozajista si zasloužíte sladkou odměnu v podobě čokoládového krému s avokádem. Cukr je v dezertu nahrazen…
Pokud hledáte něco dobrého k večeři, vyzkoušejte tento recept. Zelenina restovaná na pánvi je křupavá a pěkně voní. Podávejte ji posypanou praženými sezamovými semínky s…
O tom, že zdravá snídaně je důležitá, není třeba se zmiňovat. Takovou snídaní může být jogurt smíchaný s ovesnými vločkami, pomerančem a ořechy. Jogurt můžete připravit…
O Velikonocích nesmí na našem stole chybět tradiční sladký beránek. Ochutíme ho vlašskými ořechy, čokoládou, kandovaným ovocem a provoníme pomerančovou kůrou. Po upečení…
Tropický koláč je osvěžující dezert plný exotických chutí. Šťavnaté pomeranče, kiwi a banány se snoubí v jemném těstě, které se rozplývá na jazyku. Ideální volba pro…
Nevíte čím letos překvapit koledníky na Velikonoce? Vsaďte na mrkvové cupcaky zdobené krémem a vlašskými ořechy. Mrkev dodá cupcakům vláčnost a nadýchanost. Koledníkům…
Vepřová panenka doplněná o neobvyklou chuť a vůni chřestu na pomerančích. Jídlo provoněné kořením, zasypané křupavou krustou parmazánu. Lahodná chuť vám jistě vynahradí…
S prvním jarními paprsky slunce se začínáme poohlížet po něčem osvěžujícím a lahodném. Poctivá smetanová zmrzlina s banánem, podávaná v nadýchané briošce, nabízí…
Jaro je ideálním obdobím na přípravu různých sirupů z květů a bylinek. Ze svěže žlutých květů pampelišek a drobných bílých sedmikrásek uvaříme sladký sirup s podtóny…
Netradiční základní surovinou pro hned tři pomazánky v receptu je strouhaný zázvor. Tento všelék doplníme buď sýrem, pomeranči a skořicí nebo jablkem, mrkví a kořením.…
Netradiční základní surovinou pro hned tři pomazánky v receptu je strouhaný zázvor. Tento všelék doplníme buď sýrem, pomeranči a skořicí nebo jablkem, mrkví a kořením.…
Je čas pampelišek, je čas pampeliškového medu. Krásně žluté pampelišky rostou na jaře téměř všude, a i když jsou všeobecně považovány za plevel, mají spoustu pozitivních…
Tento osvěžující salát ochutí křupavé a pikantní ředkvičky, aromatická jarní cibulka, šťavnatá rajčata i sladkokyselé pomeranče. Všechny chutě doplní a spojí zálivka…
Bábovka, dříve známá jen jako forma na pečení, patří k tradičním moučníkům české kuchyně. Z dětství si ji jistě vybavíte jako sladkou tečku po nedělním obědě u babičky.…
Z rýže můžeme připravit mnoho rozličných pokrmů a třeba i dezertů. Ta se stala základem pro nepečené kuličky ochucené banánem a pudinkovým práškem. Obalené v kokosu nebo…
Tento bramborový salát skvěle chutná jako příloha k masu. Spojíme ho tatarskou omáčkou, pomerančovou šťávou a zakysanou smetanou. Pomeranče a křupavé listy ledového…
Křehké košíčky z máslového těsta, naplněné hladkým pudinkem s rebarborou, jsou ideální volbou pro jarní a letní sladké chvíle. Spojení sladkosti a lehké kyselosti dodává…
Osvěžující rukolový salát s pomerančem přijde vhod nejen jako lehká večeře, ale také jako příloha ke grilovanému masu. Je jen na vás, co do salátu přidáte za zeleninu…
Džem se dá připravit z jakýchkoliv přebytků ovoce. Kombinace banánu a pomeranče zmírní kyselou chuť rebarbory. Džem bude výborně chutnat v palačinkách, nebo jen tak…
Jahodová marmeláda je pro mnoho lidí ta nejoblíbenější. Ze sladkých a voňavých jahod doplněných osvěžující chutí limetkové a pomerančové šťávy vytvoříte marmeládu, která…