Voňavý rýžový koláč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 592 kJ / 5 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,02 g |
Tuky | 228,48 g |
Vláknina | 17,97 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 858 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 704,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Créme fraiche bez velké námahy připravíte doma - vylijte 250 ml smetany (min. a 30 procenty tuku) do misky a přidejte dvě lžíce podmáslí. Nechejte bez míchání stát 24 hodin při pokojové teplotě a francouzská "zakysaná smetana" je na světě. Před podáváním je dobré ji vychladit v lednici (kde vydrží jako čerstvá několik dní).
Recept mám z časopisu Apetit a mohu ho doporučit, je to zase něco "trošku jiného".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2009 12:21
Tak to vypadá úžasně Jak sladké nemusím... Těším se na fotku a díky za receptík .
28. 4. 2009 23:29
28. 4. 2009 21:59
No, supeeer! Zase něco jiného, dávám bodík, něco podobného jsem jedla nedávno u kámošky, recept si donesla z práce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 9 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 19 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 15 minutami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 5 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 8 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 10 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 11 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 12 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: rýžový koláč koláč z rýžové mouky rýžové koláčky ryzovy kolac recept sladký rýžový koláč rýžový puding rýžové těsto rýžové koláčky recept vonave a krehke kure recept rýžový korpus rýžová mouka recepty rýžový koláček rýžové koláče voňavé a křehké kuře rýžový pudink recept koláč z rýže recept na ryzovy kolac kolac ryze rýžová mouka recept korpus na ryzovy kolac
Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr moučkový, mléko, žloutek, citron, esence vanilková, rýže, cukr písek, máslo, lusk vanilkový, pomeranče, mléko plnotučné, víno bílé, vejce, cukr moučkový
Voňavý rýžový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ROK
3 názory