Rybízová marmeláda 3
Recept ještě nebyl hodnocenZ lehce nakyslého rybízu můžete připravit skvělou marmeládu, kterou zužitkujete do různých moučníků a buchet. Neodmyslitelně patří k vánočním svátkům do velice…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z lehce nakyslého rybízu můžete připravit skvělou marmeládu, kterou zužitkujete do různých moučníků a buchet. Neodmyslitelně patří k vánočním svátkům do velice…
Mleté maso důkladně promícháme s ostatními ingrediencemi, aby se všechny přísady dobře spojily. Vytvarujeme 2 masové šišky.V pekáčku, ve kterém budeme maso péct,…
Jeden z tradičních pokrmů naší kuchyně jsou ptáčci. Zarolovaný plátek masa, který je plněný zpravidla vejcem, okurkou a uzeninou. V tomto receptu použijeme vepřovou kýtu…
Jehněčí maso je velmi kvalitní maso, jemné na chuti a zároveň je skvělým zdrojem železa a zinku. Připravte z kousků plecka lahodný guláš, do kterého dáte také…
Jedním z oblíbených částí vepřového masa je bezesporu krkovice, která je šťavnatá a můžete ji jakkoliv upravit a vždy si na ní pochutnáte. Připravte ji v kombinaci se…
Zmrzlina je sladké potěšení, které osvěží v horku, potěší v zimě i kdykoliv mezi tím. Od klasických smetanových po ovocné sorbety a netradiční kombinace je zmrzlina…
V letním horku se nikomu nechce trávit hodiny u plotny, a proto přijdou vhod recepty na lehká a rychlá jídla. Tento kuřecí plátek na rajčatech s oreganem je přesně…
Plněné papriky v rajčatové omáčce jsou sázka na jistotu. Takto je dokážeme připravit i bez hory špinavého nádobí v jediném pekáči. Šťavnaté maso v paprice vstřebá během…