Moučník HRK HRK
Recept ještě nebyl hodnocenMoučník HRK HRK nese svůj název díky snadné přípravě krému v uzavřené nádobě. Jednodušší návod na krém už snad neexistuje. Jakmile do něj přimícháte ještě kousky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 85,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Moučník HRK HRK nese svůj název díky snadné přípravě krému v uzavřené nádobě. Jednodušší návod na krém už snad neexistuje. Jakmile do něj přimícháte ještě kousky…
Jak již název napovídá, tento dezert připravíte opravdu rychle. Stačí vám na něj jen pár surovin a výsledek opravdu stojí za to. Na své si přijdou zejména milovníci…
Pokud se chystáte upéct dezert k nedělní kávě, vyzkoušejte tyto vynikající řezy s kousky ananasu. Jsou polité krémem z pomazánkového másla a tvarohu. Na závěr posypte…
Šuhajdy i šohajky, přesně tak se říká této dobrotě. Je to jednoduchý nepečený recept, který využijete hlavně o Vánocích. Základem je čokoládová směs, do které ukryjeme…
Nejprve ušleháme žloutky s cukrem a vodou. Poté přidáme mouku a olej.Nakonec z bílků vyšleháme sníh, který vmícháme do žloutkové směsi. Dáme péct.Suroviny na krém dáme…
Kdo by neznal štafetky? Tenké pláty lehkého bílkového těsta, promazané kávovým krémem, nakrájené na řezy a nakonec polomáčené v čokoládové polevě. Nejlepší jsou dobře…
Kynuté těsto a tvaroh je kombinace, která nikdy neomrzí. Koláče, buchty a záviny připravujeme běžně. Co takhle zkusit jemňoučké a vláčné rohlíčky, plněné tvarovou náplní…
Chystáte se upéct nějakou dobrotu ke kávě? Zkuste naše Harlekýn řezy s likérovým krémem. Jemné piškotové těsto a krém s vaječným likérem - něco tak dobrého, a přitom…
Formu na muffiny vyložíme papírovými košíčky. Pokud používáme silikonové, tak je jemně vytřeme olejem.Smícháme mouku, kakao, jedlou sodu a prosijeme. V druhé míse krátce…
Nepečené dorty s ovocem nás lákají především v horkých letních dnech. Osvěžující dortík z piškotů a smetanového krému s tvarohem, plný šťavnatých a sladkých jahod,…
Sladká roláda s jednoduchým třepacím krémem, který voní po mandarinkách a vanilce, bude příjemným moučníkem ke kávě. Pusťte se s chutí do přípravy, není to nijak složité…
Klasické palačinky vám jistě nemusíme představovat. Ale slyšeli jste už o čokoládových? Lahodné palačinky z čokoládového těsta jsou naplněné tvarohovým krémem a ozdobené…
Tvaroh, vanilkový cukr, vanilkový pudink a mléko šleháme přibližně 3 minuty do té doby, než nám směs zhoustne. Mléko si dáme dle potřeby, pokud použijeme tvaroh z…
Plátek lahodné rolády se hodí ke svátečnímu kafíčku po nedělním obědu. Zkuste připravit roládu podle osvědčeného receptu. Tvarohovo-smetanový krém se sušenými malinami…
Ve vlažné vodě dobře rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin (sádlo změklé) a uhněteme příjemně tvárné těsto, které v míse překryjeme utěrkou a necháme na teplém místě…
Bílky vyšleháme s 3 lžícemi cukru a špetkou soli do pevné pěny (musí tvořit po vyndání metel „špičky“).Žloutky ušleháme se 2 lžícemi cukru do hladkého krému, téměř…
Tomuto dezertu neodoláte! Pokud máte rádi jablečnou pochoutku známou pod názvem "Mokrý pes", tak tohle je její verze do pohárku. Navíc obsahuje jen ovoce, šlehačku a…
Křehké košíčky plněné lahodným krémem a šťavnatými třešněmi jsou malým letním pokušením. Hodí se na slavnostní stůl i ke kávě, potěší oko i chuťové buňky. Každý košíček…
Kokos s trochou mléka rozmixujeme na hladkou kašičku.Do kašičky přidáme mléko, cukr, promícháme a uvaříme. Necháme trochu vychladnout a přidáme tvaroh, rum a ušleháme…
Nenáročné, avšak delikátní a svěží řezy připravíme v netradiční kombinaci. Jemné těsto, ze kterých upečeme nadýchaný plát, doplníme mletými oříšky a drobnými kousky…
Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Bílky se špetičkou soli rozšleháme a přidáme krupicový cukr. Šleháme do husté pěny, pak postupně přidáme žloutky a ještě chvilku…
Suroviny na těsto spojíme prošleháním, nalijeme na vysypaný pekáček 36x24 cm, upečeme na 175 stupňů. Na ještě teplé natřeme višňovou, jahodovou či rybízovou marmeládu …
Bílky oddělíme od žloutků. Žloutky spojíme s cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme olej a promícháme. Mouku smíchanou s kypřícím práškem přidáme k vajíčkům a dle potřeby…
Tato nevšední bábovka exotického vzhledu upoutá na prostřeném stole okamžitou pozornost. Kontrast nejen barev, ale i chutí láká každého k ochutnání.