Pikantní ryba Mangoot
Recept ještě nebyl hodnocenJe velmi žádoucí, abychom do jídelníčku zařadili větší množství mořských ryb. Proto vám doporučujeme tento pikantní pokrm ochucený netradičním kořením, které zakoupíte v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 320 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Je velmi žádoucí, abychom do jídelníčku zařadili větší množství mořských ryb. Proto vám doporučujeme tento pikantní pokrm ochucený netradičním kořením, které zakoupíte v…
Jednotlivé porce osuším, pokapu citronem, lehce nasolím, okořením (možno použít libovolné koření podle chuti, třeba kmín) a nechám chvilku odležet. Porce naskládám na…
Ryby očistit, pokud možno vyfiletovat, nebo alespoň ostranit páteř. Do vyššího hrnce dát vařit osolenou vodu, každou půlku ryby napíchnout na vidličku, smočit na okamžik…