Pikantní ryba Mangoot
Je velmi žádoucí, abychom do jídelníčku zařadili větší množství mořských ryb. Proto vám doporučujeme tento pikantní pokrm ochucený netradičním kořením, které zakoupíte v prodejnách s asijskými potravinami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 928 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,60 g |
Tuky | 33,10 g |
Vláknina | 0,16 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2011 01:35
Jasous, musim sa ospravedlnit, lebo ja zijem vonku a vsetky suroviny bezne mam v spajzi.Prave dnes som pridal bucek s marinadou rendang , ked sa ma pytali co tam je, tak som si uvedomil ze naozaj vela ingrediencii je tazko dostupnych "exotickych" takze sme pridali vasu firmu k linku kde sa da rendang kupit
9. 2. 2011 01:51
Nonya, tohle neřeš..tvoje recepty jsou krásné a přínosné, ale moc bodů nezískají, protože si většina z nás nedokáže představit výsledek... To bodování se opravdu nedá brát za bernou minci, ani za kritérium kvality receptu.
Často se stane, že recept, který je téměř identický jako před časem vložený jiným uživatelem, se dostane do nejvíce hodnocených (TOP) a ten předchozí je zapomenutý s minimem bodů...Také si tu situaci pamatuji u sebe.
Kdybychom tady to bodování sledovali tak přísně jako ty a brali ho tolik vážně, tak řada z nás přestane přispívat... Fakt to neřeš, tvoje recepty si své realizátory rozhodně najdou...
Často se stane, že recept, který je téměř identický jako před časem vložený jiným uživatelem, se dostane do nejvíce hodnocených (TOP) a ten předchozí je zapomenutý s minimem bodů...Také si tu situaci pamatuji u sebe.
Kdybychom tady to bodování sledovali tak přísně jako ty a brali ho tolik vážně, tak řada z nás přestane přispívat... Fakt to neřeš, tvoje recepty si své realizátory rozhodně najdou...
8. 2. 2011 15:05
Nonya, hospodyňky více ocení rychlost a jednoduchost, to je pravda, ale i složitější recepty tu mají své místo
8. 2. 2011 14:28
gratulujem, vyhrali ste , ja uz "exoticke " nebudem pridvat aj ked su relativne lahke, lenze na tejto stranke preferuju sacky nad rozmyslanim.Inac zijem v azii preto som tak reagoval na to co ste pridali.
To je to iste ako keby som pridal perfektne vepro knedlo zelo a dostal 1 bod vy by ste pridali vysypem sacek a dostali 10 bodov.
Super
To je to iste ako keby som pridal perfektne vepro knedlo zelo a dostal 1 bod vy by ste pridali vysypem sacek a dostali 10 bodov.
Super
7. 2. 2011 23:18
Toto ale není žádná skrytá reklama. Jednou už jsem to tu vysvětlovala a řeknu to znovu. Naše firma se snaží usnadnit běžnému českému uživateli přípravu klasických asijských jídel. Nejedná se o žádné pochybné instantní polotovary, ale výrobky nejvyšší kvality. Každé jídlo zde zveřejněné nejprve osobně vyzkoušíme a uvaříme a poté, co si ověříme jestli chutná, tak ho i sami nafotíme a zveřejníme.
Netvrdím, že je lepší když clověk použije "polotovar" ve formě směsi bylinek a koření, než kdyby si je sám postupně nakoupil, smíchal nebo dokonce vypěstoval na zahrádce, ale Easy Mix je alternativa pro lidi, kteří nemají moc času, příležitostí a možností na shánění, chtějí aby příprava byla co nejjednodušší.
Co se týká éček, většina jich je zdravotně absolutně nezávadných a neškodných, jako např. E330 kyselina citronová, E412 Guma guar, E415 Xanthan, E300 Vitamín C, E260 kyselina octová - což jsou všechno látky kategorie 0-1 absolutně neškodné. Jediná trochu diskutabilní látka je E621 L-glutaman sodný, ale i ten splňuje přísné normy EU a zdravotně je nezávadný.
Jsou firmy, které jednotlivá éčka maskují za jejich slovní názvy, ale my spotřebitele klamat nechceme a tímto směrem se nevydáváme.
Netvrdím, že je lepší když clověk použije "polotovar" ve formě směsi bylinek a koření, než kdyby si je sám postupně nakoupil, smíchal nebo dokonce vypěstoval na zahrádce, ale Easy Mix je alternativa pro lidi, kteří nemají moc času, příležitostí a možností na shánění, chtějí aby příprava byla co nejjednodušší.
Co se týká éček, většina jich je zdravotně absolutně nezávadných a neškodných, jako např. E330 kyselina citronová, E412 Guma guar, E415 Xanthan, E300 Vitamín C, E260 kyselina octová - což jsou všechno látky kategorie 0-1 absolutně neškodné. Jediná trochu diskutabilní látka je E621 L-glutaman sodný, ale i ten splňuje přísné normy EU a zdravotně je nezávadný.
Jsou firmy, které jednotlivá éčka maskují za jejich slovní názvy, ale my spotřebitele klamat nechceme a tímto směrem se nevydáváme.
7. 2. 2011 13:41
Děvčata já myslím,že je to v pořádku,že jste to zaznamenala já bych třeba na to nepřišla,protože na jiný web o vaření nechodím,ale autorka mohla napsat do poznámky,že jsou fotky i na jiném webu a k tomuto by nedocházelo.Já jsem ráda,že to bedlivě sledujete.
7. 2. 2011 13:19
hm..tak to ma nenapadlo...sorry, moja chyba
7. 2. 2011 13:12
Aha, tak to jsem nějak zazdila... V tom případě se omlouvám
7. 2. 2011 13:08
Ja jej tiez dam bod za sikovnost ako vas oblbla a reklamuje tu vyrobky daakej firmy.
ale nevari nic
ale nevari nic
7. 2. 2011 12:59
Děvčata, pamatuji si, že Jasous psala, že provozují s manželem eshop s kořením a pastami (takže recepty jsou vlastně reklama), které v receptech používají a autorem fotografií je manžel.
Každopádně recepty jsou zajímavé.
Každopádně recepty jsou zajímavé.
7. 2. 2011 12:50
No, právě!! Psala, že je to její koníček, nemám důvod jí nevěřit.
7. 2. 2011 12:33
Myslím,že už to Jasous vysvětlovala u svého prvního receptu "smažené nudle Sambal".Její manžel fotí takovéto fotky a jsou i na jiných webech,tak jsou zřejmě autoři.
Jistě to ráda vysvětlí sama.
Jistě to ráda vysvětlí sama.
7. 2. 2011 12:11
Holky, proč myslíte? Mám dojem, že už tady ohledně fotek Jasous (Jana) nějaká diskuze proběhla, proč by to měly být zkopírované fotky?
7. 2. 2011 08:51
7. 2. 2011 08:36
http://www.sambalshop.cz/store/goods-$000000CC$000...
Fotka je zkopírovaná
Fotka je zkopírovaná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Lze grilovat mražené ryby? Rozhodně ano a my vám poradíme, jak na jejich správné rozmrazení
Další recepty
Tématické fráze: pikantní ryba recept na šalotková omáčka šalotkové pyré opilý easy dort ryba kokosové mléko e recepty pikantní omáčka na rybu recepty na ryby asijsky recept na ryby guma na ryba pikantní ryby recepty s xanthanová guma linek-ryba recept nejvíce hodnocené recepty na top receptech ryby a kokosové mléko kokosovy kokteijl recept ryba kokosove mleko ryby asijský recept e211 e224 citronová tráva recepty
Suroviny: ryba čerstvá, mléko kokosové, směs mangoot mix, šťáva citronová, olej, sůl
Pikantní ryba Mangoot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/39zp
19 názorů