Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní ryba Mangoot

Je velmi žádoucí, abychom do jídelníčku zařadili větší množství mořských ryb. Proto vám doporučujeme tento pikantní pokrm ochucený netradičním kořením, které zakoupíte v prodejnách s asijskými potravinami.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min Bez doby odležení

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava, Bez doby odležení)

6. 2. 2011 21:34

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 928 kJ / 700 kcal
Bílkoviny92,60 g
Tuky33,10 g
Vláknina0,16 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 370 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: www.sambalshop.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nonya

14. 2. 2011 01:35

Jasous, musim sa ospravedlnit, lebo ja zijem vonku a vsetky suroviny bezne mam v spajzi.Prave dnes som pridal bucek s marinadou rendang , ked sa ma pytali co tam je, tak som si uvedomil ze naozaj vela ingrediencii je tazko dostupnych "exotickych" takze sme pridali vasu firmu k linku kde sa da rendang kupit :yes::-8

Eliza Eliza

9. 2. 2011 01:51

Nonya, tohle neřeš..tvoje recepty jsou krásné a přínosné, ale moc bodů nezískají, protože si většina z nás nedokáže představit výsledek... To bodování se opravdu nedá brát za bernou minci, ani za kritérium kvality receptu.
Často se stane, že recept, který je téměř identický jako před časem vložený jiným uživatelem, se dostane do nejvíce hodnocených (TOP) a ten předchozí je zapomenutý s minimem bodů...Také si tu situaci pamatuji u sebe.
Kdybychom tady to bodování sledovali tak přísně jako ty a brali ho tolik vážně, tak řada z nás přestane přispívat... Fakt to neřeš, tvoje recepty si své realizátory rozhodně najdou...;-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

8. 2. 2011 15:05

Nonya, hospodyňky více ocení rychlost a jednoduchost, to je pravda, ale i složitější recepty tu mají své místo ;-)

Nonya

8. 2. 2011 14:28

gratulujem, vyhrali ste , ja uz "exoticke " nebudem pridvat aj ked su relativne lahke, lenze na tejto stranke preferuju sacky nad rozmyslanim.Inac zijem v azii preto som tak reagoval na to co ste pridali.
To je to iste ako keby som pridal perfektne vepro knedlo zelo a dostal 1 bod vy by ste pridali vysypem sacek a dostali 10 bodov.
Super :yes::yes::yes:

Jasous

7. 2. 2011 23:18

Toto ale není žádná skrytá reklama. Jednou už jsem to tu vysvětlovala a řeknu to znovu. Naše firma se snaží usnadnit běžnému českému uživateli přípravu klasických asijských jídel. Nejedná se o žádné pochybné instantní polotovary, ale výrobky nejvyšší kvality. Každé jídlo zde zveřejněné nejprve osobně vyzkoušíme a uvaříme a poté, co si ověříme jestli chutná, tak ho i sami nafotíme a zveřejníme.
Netvrdím, že je lepší když clověk použije "polotovar" ve formě směsi bylinek a koření, než kdyby si je sám postupně nakoupil, smíchal nebo dokonce vypěstoval na zahrádce, ale Easy Mix je alternativa pro lidi, kteří nemají moc času, příležitostí a možností na shánění, chtějí aby příprava byla co nejjednodušší.
Co se týká éček, většina jich je zdravotně absolutně nezávadných a neškodných, jako např. E330 kyselina citronová, E412 Guma guar, E415 Xanthan, E300 Vitamín C, E260 kyselina octová - což jsou všechno látky kategorie 0-1 absolutně neškodné. Jediná trochu diskutabilní látka je E621 L-glutaman sodný, ale i ten splňuje přísné normy EU a zdravotně je nezávadný.
Jsou firmy, které jednotlivá éčka maskují za jejich slovní názvy, ale my spotřebitele klamat nechceme a tímto směrem se nevydáváme.

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 2. 2011 13:41

Děvčata já myslím,že je to v pořádku,že jste to zaznamenala já bych třeba na to nepřišla,protože na jiný web o vaření nechodím,ale autorka mohla napsat do poznámky,že jsou fotky i na jiném webu a k tomuto by nedocházelo.Já jsem ráda,že to bedlivě sledujete.:yes::yes:;-)

tejaja tejaja

7. 2. 2011 13:19

hm..tak to ma nenapadlo...sorry, moja chyba :no:

zizala zizala (moderátorka)

7. 2. 2011 13:12

Aha, tak to jsem nějak zazdila...:-8 V tom případě se omlouvám:-K

Nonya

7. 2. 2011 13:08

Ja jej tiez dam bod za sikovnost ako vas oblbla a reklamuje tu vyrobky daakej firmy.:yes::yes::yes:
ale nevari nic:-D:-D

chocolate

7. 2. 2011 12:59

Děvčata, pamatuji si, že Jasous psala, že provozují s manželem eshop s kořením a pastami (takže recepty jsou vlastně reklama;-)), které v receptech používají a autorem fotografií je manžel.
Každopádně recepty jsou zajímavé.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2011 12:50

No, právě!! Psala, že je to její koníček, nemám důvod jí nevěřit.

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 2. 2011 12:33

Myslím,že už to Jasous vysvětlovala u svého prvního receptu "smažené nudle Sambal".Její manžel fotí takovéto fotky a jsou i na jiných webech,tak jsou zřejmě autoři.;-)
Jistě to ráda vysvětlí sama.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2011 12:11

Holky, proč myslíte? Mám dojem, že už tady ohledně fotek Jasous (Jana) nějaká diskuze proběhla, proč by to měly být zkopírované fotky?:-O

tejaja tejaja

7. 2. 2011 08:51

:no::no::no:

zizala zizala (moderátorka)

7. 2. 2011 08:36

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantní ryba recept na šalotková omáčka šalotkové pyré opilý easy dort ryba kokosové mléko e recepty pikantní omáčka na rybu recepty na ryby asijsky recept na ryby guma na ryba pikantní ryby recepty s xanthanová guma linek-ryba recept nejvíce hodnocené recepty na top receptech ryby a kokosové mléko kokosovy kokteijl recept ryba kokosove mleko ryby asijský recept e211 e224 citronová tráva recepty

Suroviny: ryba čerstvá, mléko kokosové, směs mangoot mix, šťáva citronová, olej, sůl

TopRecepty.cz

Pikantní ryba Mangoot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/39zp