Pikantní ryba Mangoot

Jasous Kuchařka: Jasous

Doba přípravy: 20 minut 2 porce Ryby 19 názorů

Suroviny

500 g čerstvé ryby (makrely, nebo jiné mořské ryby)
200 ml kokosového mléka
1 směs Mangoot mix (Easy Mix)
citrónová šťáva
olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu a nechte chvíli odležet.

  2. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.

  3. Přidejte 200 ml vody, 200 ml kokosového mléka a sůl dle chuti.

  4. Přiveďte k varu a potom přidejte rybu. Na mírném ohni duste ještě asi 15 minut, aby ryba změkla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pikantní ryba Mangoot

  • Nonya Nonya

    Jasous, musim sa ospravedlnit, lebo ja zijem vonku a vsetky suroviny bezne mam v spajzi.Prave dnes som pridal bucek s marinadou rendang , ked sa ma pytali co tam je, tak som si uvedomil ze naozaj vela ingrediencii je tazko dostupnych "exotickych" takze sme pridali vasu firmu k linku kde sa da rendang kupit :yes::-8

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Nonya, tohle neřeš..tvoje recepty jsou krásné a přínosné, ale moc bodů nezískají, protože si většina z nás nedokáže představit výsledek... To bodování se opravdu nedá brát za bernou minci, ani za kritérium kvality receptu.
    Často se stane, že recept, který je téměř identický jako před časem vložený jiným uživatelem, se dostane do nejvíce hodnocených (TOP) a ten předchozí je zapomenutý s minimem bodů...Také si tu situaci pamatuji u sebe.
    Kdybychom tady to bodování sledovali tak přísně jako ty a brali ho tolik vážně, tak řada z nás přestane přispívat... Fakt to neřeš, tvoje recepty si své realizátory rozhodně najdou...;-):yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Nonya, hospodyňky více ocení rychlost a jednoduchost, to je pravda, ale i složitější recepty tu mají své místo ;-)

    Odpovědět

  • Nonya Nonya

    gratulujem, vyhrali ste , ja uz "exoticke " nebudem pridvat aj ked su relativne lahke, lenze na tejto stranke preferuju sacky nad rozmyslanim.Inac zijem v azii preto som tak reagoval na to co ste pridali.
    To je to iste ako keby som pridal perfektne vepro knedlo zelo a dostal 1 bod vy by ste pridali vysypem sacek a dostali 10 bodov.
    Super :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jasous Jasous(autor receptu)

    Toto ale není žádná skrytá reklama. Jednou už jsem to tu vysvětlovala a řeknu to znovu. Naše firma se snaží usnadnit běžnému českému uživateli přípravu klasických asijských jídel. Nejedná se o žádné pochybné instantní polotovary, ale výrobky nejvyšší kvality. Každé jídlo zde zveřejněné nejprve osobně vyzkoušíme a uvaříme a poté, co si ověříme jestli chutná, tak ho i sami nafotíme a zveřejníme.
    Netvrdím, že je lepší když clověk použije "polotovar" ve formě směsi bylinek a koření, než kdyby si je sám postupně nakoupil, smíchal nebo dokonce vypěstoval na zahrádce, ale Easy Mix je alternativa pro lidi, kteří nemají moc času, příležitostí a možností na shánění, chtějí aby příprava byla co nejjednodušší.
    Co se týká éček, většina jich je zdravotně absolutně nezávadných a neškodných, jako např. E330 kyselina citronová, E412 Guma guar, E415 Xanthan, E300 Vitamín C, E260 kyselina octová - což jsou všechno látky kategorie 0-1 absolutně neškodné. Jediná trochu diskutabilní látka je E621 L-glutaman sodný, ale i ten splňuje přísné normy EU a zdravotně je nezávadný.
    Jsou firmy, které jednotlivá éčka maskují za jejich slovní názvy, ale my spotřebitele klamat nechceme a tímto směrem se nevydáváme.

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Děvčata já myslím,že je to v pořádku,že jste to zaznamenala já bych třeba na to nepřišla,protože na jiný web o vaření nechodím,ale autorka mohla napsat do poznámky,že jsou fotky i na jiném webu a k tomuto by nedocházelo.Já jsem ráda,že to bedlivě sledujete.:yes::yes:;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    hm..tak to ma nenapadlo...sorry, moja chyba :no:

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Aha, tak to jsem nějak zazdila...:-8 V tom případě se omlouvám:-K

    Odpovědět

  • Nonya Nonya

    Ja jej tiez dam bod za sikovnost ako vas oblbla a reklamuje tu vyrobky daakej firmy.:yes::yes::yes:
    ale nevari nic:-D:-D

    Odpovědět

  • chocolate chocolate(neregistrovaný)

    Děvčata, pamatuji si, že Jasous psala, že provozují s manželem eshop s kořením a pastami (takže recepty jsou vlastně reklama;-)), které v receptech používají a autorem fotografií je manžel.
    Každopádně recepty jsou zajímavé.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, právě!! Psala, že je to její koníček, nemám důvod jí nevěřit.

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Myslím,že už to Jasous vysvětlovala u svého prvního receptu "smažené nudle Sambal".Její manžel fotí takovéto fotky a jsou i na jiných webech,tak jsou zřejmě autoři.;-)
    Jistě to ráda vysvětlí sama.;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Holky, proč myslíte? Mám dojem, že už tady ohledně fotek Jasous (Jana) nějaká diskuze proběhla, proč by to měly být zkopírované fotky?:-O

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

  • zizala zizala

Předchozí 1 2

Tématické fráze: pikantní ryba recept na šalotková omáčka šalotkové pyré opilý easy dort ryba kokosové mléko e recepty pikantní omáčka na rybu recepty na ryby asijsky recept na ryby guma na ryba pikantní ryby recepty s xanthanová guma linek-ryba recept nejvíce hodnocené recepty na top receptech ryby a kokosové mléko kokosovy kokteijl recept ryba kokosove mleko ryby asijský recept e211 e224 citronová tráva recepty